Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Pogledajte odličan video spot za pjesmu “Mjesečar”

Tony8Video spotom za singl ‘Mjesečar’ jedinstveni Tony Cetinski na najbolji je mogući način zaokružio svoju ovogodišnju ljetnu glazbenu bajku.

Od samog početka i uvodnih ritmova ‘Mjesečar’ je osvojio Tonyjeve obožavatelje ali i glazbene kritičare. Ljetni mjeseci na vrhu radijskih top lista i vruće noći tijekom kojih se plesalo u ritmovima ‘Mjesečara’, još jednom su potvrdili Tonyjev nedodirljivi status među regionalnim glazbenicima.

Vrhunac je bio prije nekoliko tjedana kada je Tony pred prepunim pulskim amifiteatrom održao najemotivniji koncert karijere i na najbolji mogući način obilježio ’25 godina glazbenog rada’.

Upravo su pulska Arena u svom veličinastvenom ambijentu, kao i Tonyjevi razdragani fanovi svih generacija bili najbolje moguće mjesto za snimanje video spota. Tony se i na ovaj način još jednom odužio obožavateljima i Puli. Uostalom kako izgleda video izdanje ‘Mjesečara’ uvjerite se sami -

Tony1Sam Tony otpočetka je vjerovao u aktualni singl u izdanju Hit Recordsa -  ‘Iznimno sam sretan, a ujedno i zadovoljan kako zvuči ‘Mjesečar’. Pjesmu posvećujem svim mjesečarima i njihovim boljim polovicama koje to stojećki podnose!’

Tonyjevo mišljenje dijele i fanovi i radijski urednici jer ‘Mjesečar’ već 11 tjedana ne silazi s prvih pozicija nacionalne top liste HR top 40!

Na kraju kažimo i kako će u stihovima ‘Mjesečara’ uskoro uživati Švicarci, jer Tony Cetinski 21.11.2015. nastupa u Zurichu, gdje će spektakularni koncert održati u društvu još jednih velikana Hit Recordsa, Prljavog kazališta.

Autor glazbe i teksta : Aleksandra Milutinović

Autor aranžmana i produkcije: Nikša Bratoš

Režija i scenarij: Tony Cetinski i Dalibor Sokolić

Video: DD Produkcija

Foto: Promo

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *