Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Počinje CMC festival u Vodicama!

CMC_festival_Vodice_2015

Sve je spremno za još jedan, sedmi CMC festival u Vodicama. Jedno od najpoznatijih turističkih mjesta u Šibensko-kninskoj županiji uskoro će postati središte glazbe i najnovijih hitova koji su se posljednjih mjeseci mogli čuti u radijskom i tv eteru.

Već tradicionalno prvi dan festivala obilježit će brojni koncerti koji će se održavati na nekoliko pozornica. Na Trgu će već u 20 sati nastupiti tamburaši, a ljubitelji pop i rock zvuka doći će na svoje u 21:45 sat na Velikom stageu gdje će publiku zagrijati akustični duo The Blondes iz Opatije nakon kojih će od 22:30 sat uslijediti veliki koncert legendarnog Prljavog kazalištakoji su nedavno na zagrebačkoj Šalati započeli Pantastic turneju. Ostatak večeri začinit će naši najpoznatiji tamburaši - Džentlmeni, Vranac, Bosutski bećari i Begini koji će uz domaćine iz KlapeGodimenti zabavljati publiku na Makina stageu od 23:30 sati.

Drugi dan festivala obilježit će Revijalni CMC festival Vodice 2015 na kojem će nastupiti čak 26 najpoznatijih izvođača i grupa, a to su (abecednim redom): Ana Bebić, Colonia, Dalmatino, Davor Radolfi, Dražen Zečić, Emilija Kokić, En Face, Igor Cukrov, Ivan Zak, Klapa Godimenti, Klapa Šufit, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Magazin, Mejaši, Minea, Mladen Grdović i Ivana Kovač, Neda Ukraden i Jasmin Stavros, Nives Celzijus i Klapa Sveti Florijan, Opća Opasnost, Petra Kovačević, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Tonči & Madre Badessa, Učiteljice, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal, Željko Bebek. Koncert počinje u 21:30 sat na Velikom stageu nakon čega slijedi show program Lane Jurčević uz gosta Ivana Zaka.

Pola sata nakon ponoći na Malom stageu nastupit će zadarski band Zaratino.

Da bi se bolje pripremili za obilje glazbe koje će ispuniti obje festivalske večeri CMC festivala, organizatori festivala pripremili su i izlet VIP brodom, u petak 12.6. u 13 sati na kojem će predstaviti ovogodišnji festivalski CD “CMC festival Vodice 2015″ te proslaviti 10 godišnjicu CMC televizije, prve nacionalne glazbene televizije.

U subotu na Bazenu hotela Olympia održat će se press konferencija Hrvatske diskografske udruge predstaviti projekt pod nazivom ”Digitalna budućnost je sada! Glazbena industrija u digitalnom dobu”, a diskografska kuća Croatia Records predstavit će svoja najnovija izdanja iz edicijaThe Ultimate Collection i The Best of Collection te CD “Dvije izgubljene duše” Paule Jusić.

Ulaz na sva festivalska događanja je slobodan. Press centar CMC festivala nalazi se u hotelu Olympia i za sve je posjetitelje i goste otvoren od 8:00 do 21:30 sati u petak i u subotu.

Dvostruki album “CMC festival Vodice 2014″ možete kupiti u prodavaonicama Croatia Recordsa, te nashop.crorec.hr-uiTunesimaAmazonu i preslušati na Deezeru.

U prodaji je i dvostruka kompilacija “CMC TV Festival hitovi” s najboljim pjesmama s dosadašnjih festivala. CD možete kupiti na: shop.crorec.hr-uiTunesimaAmazonu i preslušati na Deezeru.

Svih 27 pjesama sa CMC festivala preuzmite na: http://singlovi.crorec.hr

Više informacija o CMC festivalu pronađite na stranici: www.cmcfestival.com.hr ili Facebooku:https://www.facebook.com/CMCmusicfestival

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *