Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Phillip Danko Kleva sinoć je odnio pobjedu u “Ribi na torti”

Riba na torti, 10. ep (3)Naš poznati mister i glumac Phillip Danko Kleva sinoć je odnio pobjedu u “Ribi na torti”, velikom hit showu NOV@ TV.

Uz pomoć prijatelja Alberta, profesionalnog chefa, Phillip je pripremio večeru u čak četiri slijeda. Morski specijaliteti vladali su njegovim menijem.

Za predjelo su Albert i Phillip spremali carpaccio od tune uz dodatak avokada. Glavno jelo nazvao je ‘Kostrenska moćica’ čijim je nazivom zbunio goste, a zapravo se radilo o buzari. Njihov timski rad i kulinarsko umijeće oduševili su goste.

Za desert je Phillip poslužio semifredo koji je, kako sam kaže, savršen odabir za završetak ovakvog obroka punog raznolikih okusa.

No, osim izvrsne hrane, Phillip je odlučio završiti tjedan na poseban način. Kao iznenađenje za goste pozvao je prijatelja harmonikaša koji je izveo nekoliko pjesama, želeći podsjetiti sve na prekrasne trenutke koje su proveli tijekom proteklih večeri. Gosti su se prepustili atmosferi, obasjani zvucima harmonike i toplinom glazbe.

Dok je glazba stvarala posebnu vezu među svima prisutnima, stvarajući završetak koji je bio dostojan dinamičnog tjedna došao je red na proglašenje pobjednika. Gosti oduševljeni hranom i atmosferom, dodijelili su posljednjem domaćinu tjedna maksimalnih 20 bodova s kojima je Phillip Danko Kleva preuzeo vodstvo i odnio titulu pobjednika drugog tjedna.

Gosti su Phillipovu večeru uspoređivali s ekstazom, prvim poljupcem i s najboljim jelom u životu. Čak je i pjevačica Nikita Ivošević otpjevala pjesmu posvećenu večeri i samom domaćinu.

Večer je protekla u pjesmi i smijehu, a glavni pokretač glazbe je bio najpoznatiji brk Istre, naš dragi Elio Pisak. Čestitke Phillipu na zasluženoj pobjedi.

U novom tjednu slijede i nove gastronomske avanture – ne propustite ih pratiti u novom tjednu showa ‘Riba na torti’ na Novoj TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *