Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

SUICIDAL predstavlja videospot „JEDINO ŠTO ZNAM“

unnamedPoznati zagrebački reper Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, početkom godine ponovno se aktivirao i u godini kada proslavlja čak 15 godina na sceni najavljuje novi album i predstavlja se kroz  „Jedino što znam“, traku objavljenu još prošle godine.

Pjesma je dobila i svoje video ruho koje potpisuje Filip Vujić, a u spotu Suicidal spaja tekst i sliku u sinergiju i kroz crno bijele kadrove prezentira ono o čemu repa – kako od nule postati netko, kako se iz undergrounda popesti u ‘upperground’. Kadrovima Zagreba iz zraka i sa zemlje pokazuje od kud dolazi i u kakvom okruženju stvara.

„Pjesma ‘Jedino što znam’ rađena je u maniri njujorškog hip hopa gdje kroz tekst možete vidjeti slike društveno-socijalnog stanja iz moje percepcije i s moje točke viđenja.  Za prvi singl sam odabrao tu pjesmu jer najbolje definira moj rad i najbolje prezentira mene u tome što radim.“ – rekao je Suicidal o svom posljednjem uratku.

Suicidal se okreće zvuku hip hopa 90-ih, a kroz britke i direktne tekstove dočarava stanje društva u kojem živimo, gdje je za svaki uspjeh potrebno uložiti krv, znoj i suze, a broj novčanica u nočaniku pokazatelj su koliko si snalažljiv i koliko si sposoban zeznuti sistem u kojem živimo.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *