Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Parovi koji se šale na račun jedni drugih sretniji su!

HumorrrrrHumor igra veliku ulogu u ljubavnim vezama, pomaže održati uzbuđenje, vrckavost i živost veze. Na žalost, velik broj ljudi nije svjestan kako humor pomaže u izbjegavanju konflikata i nesuglasica koje se gomilaju s vremenom.

Ismijavate li vi i vaš partner jedno drugo, a da se pritom ne uvrijedite? 

Ako je odgovor da, onda vjerojatno živite sretnijim životom u ispunjenijoj vezi, otkrivaju istraživanja. 

Razigrano zezanje na račun vašeg partnera može učiniti čuda u smislu održavanja veze živom. Nažalost, neki ljudi  dobri su samo u pričanju viceva i užasni u prihvaćanju istih. Ispostavilo se da način na koji se osjećate zbog ove vrste zafrkancije, može biti pokazatelj jeste li zadovoljni svojom vezom ili ne.

Humor je izvor dugovječnosti!

Istraživanje Sveučilišta Kansas otkrilo je da parovi koji se mogu šaliti, ali ne na loš način, imaju najjače i najizdržljivije odnose. Isto tako, istraživanja su pokazala kako je upravo humor presudan čimbenik za uspjeh i dugovječnost veze.

Parovi koji smišljaju i imaju interne šale, na taj način jačaju vezu i omogućuju jedno drugom da se bolje upoznaju. Također, to im pomaže da se osjećaju ugodnije u međusobnom društvu.

Zajednički smisao za humor može čak potvrditi vašu povezanost i vjeru u odnos uz pomoć komedije. To se odnosi i na parove koji se međusobno zabavljaju, sve dok humor i zabava dolaze s dobrim namjerama.

Osim pozitivnog humora, istražilo se koje vrste humora mogu negativno utjecati na odnose i otkrilo se kako su dva tipa agresivan i samoporažavajući humor povezani s nezadovoljstvom.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *