Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ostvarite san i upoznajte Ivana Zaka!

unnamedŽelja Vam je upoznati čovjeka koji munjevitom brzinom osvaja srca diljem regije? Hit Records pruža vam jedinstvenu prigodu da osobno upoznate višestruko nagrađivanog pjevača i autora, neodoljivog Ivana Zaka.

Kako san pretvoriti u javu? Izuzetno jednostavno. Zaigrajte sa nama novu nagradnu Hit Recordsa i dm-a ‘Pošalji KOD i osvoji’.

Pravila su jednostavna, prigodom kupnje glazbenog izdanja u trgovinama dm-a, Ivan Zak ‘Sve si moje’, unutar albuma potražite poseban KOD broj.

Slanjem koda i svojih osobnih podataka na stranicu http://hitrecords.hr/ivanzak/ sudjelujete u nagradnoj igri.

Uživajte uz velike hitove  ‘Za ljubav rođeni’, ’Meni se s tobom‘ ili ‘Bolja od najbolje’, igrajte se sa nama i dm-om, a ukoliko budete baš vi najsretniji, čeka vas druženje sa Ivanom Zakom i brojne druge nagrade.

Glazbeno izdanje Ivan Zak ‘Sve si moje’ potražite u svim prodavaonicama dm-a, a nagradna igra ‘Pošalji KOD i osvoji’ traje do 15.04.2017..

Kupi cd i pripremi se za veliki koncertni megaspektakl koji vam Ivan Zak uoči Valentinova 11.02. priprema u Areni Zagreb, aulaznice za koji možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Šime Eškinja

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *