Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ne propustite koncert Zvonka Bogdana

zvonko_bogdan_Green Gold Club i dalje nastavlja sa odličnim koncertnim programom, što je itekako vidljivo iz tjedna u tjedan. Za petak 18.04. priprema se nešto posebno – koncert legende starogradskih pjesama Zvonka Bogdana! Skladatelj tamburaških hitova na svakom svom koncertu napravi atmosferu za pamćenje, a upravo takva atmosfera priželjkuje se na zagrebačkom koncertu slijedećeg petka.

Ljubitelji Zvonka Bogdana i njegovog glazbenog opusa zasigurno neće propustiti priliku uživati u maestralnim izvedbama, kojima se Bogdan posvećuje vrlo profesionalno, a u isti tren sve prisutne ostavlja bez daha. Čovjek toplog srca kakvog ga mnogi opisuju za svoje pjesme govori da nisu izmišljene, već su doživljene, a kroz njih se vraćao u prošlost i svoje djetinjstvo, oživljavajući neke uspomene.

Među brojnim pjesmama svakako valja istaknuti ˝Tko te ima taj te nema˝, ˝Govori se da me varaš˝, ˝Prošle su mnoge ljubavi˝, ˝Život teče u laganom ritmu˝, koje će se naći na koncertnom repertoaru koji Bogdan priprema za zagrebački koncert 18.04.

Doživite jedinstvenu čaroliju kojom će Vas očarati Zvonko Bogdan na velikom koncertu u Green Gold Clubu, petak 18.04.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web-a http://greengoldclub.com.hr/en/event/event?zvonko-bogdan-koncert-2014-04-18 , iPhone ili Android aplikacije Green Gold Cluba!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *