Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Održane 12.Riječke stepenice

4 Miss Universe,Mia Pojatina, Ivana Mišura, Barbara Filipović i Ivana DelačDvanaesto izdanje najljepšeg ljetnog modnog eventa 12.Riječke stepenice i jednog od najvećih u Hrvatskoj predstavilo je najinteresantnije od kolekcija za nadolazeću jesen/zimu.

12 velikih modnih revija ispred Grand hotela Bonavia oduševilo je brojne Riječane i turiste koji su za kraj ljeta uživali u modnim trendovima.

Na 12.Riječkim stepenicama predstavili su se Vesna Pretković/ Sposa, Anja Stehlik, Antonela Gregorović/ Showroom Antonela, Biba vjenčanice, Jeordie’s, Ingrid Rojc, Eni Slosar/Kayra design , učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka, a od modnih dodataka Ghetaldus Rijeka i hrvatski brand La Tramp-eko paper bag. Ostvarena je suradnja direktorice projekta Ivane Delač sa kreatorima Udruženja obrtnika pa su se pod njihovim pokroviteljstvom predstavili: krojački obrt Stopica, Butik Rival koji ove godine slavi dvadeset godina svog poslovanja, krojački salon Dajana , Cro design studio te krojački obrt Botun. Za frizure i šminku bili su zaduženi stilisti Perman Experience, Paola Peček, Patrizia Jaklin i Iva Peradenić.

Program su vodile Ivana Bilen i Ivana Delač u izravnom televizijakom programu, a revije su nosili Miss Universe Hrvatske 2018. Mia Pojatina, Miss Hrvatske 2017. Tea Mlinarić i nekadašnje hrvatske Miss Universe Ivana Mišura i Barbara Filipović, Vedrana Linardić , te Nikolina Miletić Minovska kojoj je ovo prva revija nakon rođenja sinčića, Radovan Stošić, Stiven Razmilić te brojni drugi.

Unutar programa na VIP terasi brojni poznati gosti poput Danijele Gračan, Edvina Liverića, Ronalda Brausa Nikoline Tomljanović javljali su se uživo u tv prijenos kako bi prokomentirali revije i rekli nešto o svom stilu odijevanja.

After party u Teatro lounge baru trajao je do dugo u noć.

Iako je bilo najavljeno pogoršanje vremena topla ljetna noć bila je čini se posljednji dašak lijepog vremena i ljetne sparine.

Foto: Josip Čekada

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *