Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Odijela s „nevidljivim“ džepom za gadgete

IK STUDIO (8)Posljednji dan jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a u subotu, 31. listopada, zatvorit će revija modnog branda IK studio koja se održava pod pokroviteljstvom Samsunga. Ivica Klarić, prepoznatljiv po muškim odijelima savršenog kroja koji perfekcionistički pristupa svim detaljima pri kroju i izradi, predstavit će sezonu proljeće/ljeto u nešto više casual stilu.

Unatoč sezoni iznenađuje odabir boja koji najavljuje kolekciju za muškarce koji vole mračniji i misteriozni karakter. Dizajner se ovog puta odlučio za takozvane neboje: crnu, sivu, te zagasitu maslinastu i zelenu. Njegova strogo krojena odijela u ovoj će kolekciji poprimiti malo lakše i opuštenije forme, a udobni materijali garantiraju udobnost i funkcionalnost. Klasika u izvedbi Ivice Klarića ovog je puta prilagođena modernom muškarcu koji prije svega cijeni kvalitetu i praktičnost.

IK STUDIO (3)Upravo tu se prepoznaje dodirna točka ova dva brenda koji svatko u svom segmentu prednjače kad su u pitanju inovacije i dizajn. Odlična suradnja rezultirala je dizajnerskim rješenjem koje će oduševiti sve ljubitelje popularnih gadgeta. Klarić će na modnoj pisti predstaviti sakoe koji imaju skriveni unutarnji džep za mobitel i slušalice koji omogućuju nesmetano i jednostavno korištenje uređaja i predstavljaju estetski elegantno rješenje. Kako uživati u blagodatima modernog života i pritom zadržati dozu klasične elegancije, pokazat će modeli na reviji Ivice Klarića.

“U kreiranju odjevnih predmeta uvijek nastojim funkcionalnim rješenjima povezati nove tehnologije i načine njihova nošenja, pospremanja i korištenja te je tako nastao ovaj funkcionalni “nevidljivi” džep”, izjavio je dizajner.

Najnoviji model Samsungovog pametnog telefona, Galaxy S6 Edge + karakterizira jedinstven i inovativan dizajn te vrhunske performance i elegancija. Bit će to savršen gadget za novi funkcionalni IK studio sako.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *