Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2Cellos sviraju 9. i 10. lipnja u Lisinskom

Uraganski duo 2Cellos, poslije veličanstvene turneje u Americi i Japanu, vraćaju se napokon u Zagreb i održati će dva koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

2cellos

Spektakularni nastupi, 9. i 10. lipnja u Lisinskom, predstavit će Stjepana Hausera i Luku Šulića, uz zagrebačke soliste, s dugo očekivanim klasičnim repertoarom.

Početak njihove karijere počeo je strelovito, u kratkom su periodu od potpunih anonimaca postali dio najvišega pop establishmenta, svirajući sa zvijezdama kao što je Elton John, ugošćujući klasične umjetnike poput Langa Langa, nastupajući na najprestižnijim svjetskim pozornicama i osvajajući milijune obožavatelja diljem svijeta.

Dvojica talentiranih glazbenika, koji su proširili granice svoga djelovanja iz njihovog matičnog glazbenog konteksta – klasične glazbe – u potpuno drugačiji glazbeni svijet popa, ovaj put ponovno se vraćaju klasičnim korijenima.

Kako zvuče violončela ovog vatrenog dua u partiturama Vivaldija, Boccherinija, provjerite na jedinstvenim glazbenim večerima 9. i 10. lipnja u Lisinskom.

Cijene ulaznica: 160 / 200 / 240 / 280 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Dvorane ili online www.lisinski.hr

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *