Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

O.B.I.T.E.LJ.

O je za odanost. Odanost koju svaki član obitelji nosi u sebi i uvijek barem djelićem bića osjeća prema onima koji zatvaraju njegov najintimniji krug bliskih osoba. Koliko se god puta razočarali, koliko god puta nas povrijedili ili mi povrijedili svoje najmilije, tajna veza, duboka mistična sila, ljubav i poštovanje vračaju nas našim korijenima. U dubini duše opraštamo sve. Odanost prema obitelji sveta je veza koju je teško raskinuti.

B su sve bitke koje su dobivene ili izgubljene u ovo ime. To su oni mali ratovi koje vodimo sa svakodnevnim problemima, to su veliki bojevi u kojima na kocku stavljamo sve kako bismo zaštitili ono najmilije.

I je iskrenost koja je uvijek potrebna kako bi se obitelj održala na okupu. Važno je podijeliti osjećaje sa svojim najmilijima, oni su ti koji će uvijek biti naša potpora bez obzira na sve. Ako znaju sve što bi trebali znati, svaka prepreka će se svladati iskrenim razgovorom, pravim savjetom i zagrljajem prepunim ljubavi.

T je za toplinu koju pruža dom. Ne samo dom kao naša kuća, prebivalište, već dom kao obitelj. Naši najmiliji koji nam pružaju sigurnost i zaklon. Oni su naše sklonište kada vani kiši i kada pušu snažni vjetrovi. Oni su vatra koja grije dok oko nas bjesni snježna oluja. Toplina otapa led s našeg srca kada nam se čini da su nam naši najmiliji okrenuli leđa.

E je za energiju kojom svaka ovakva zajednica zrači. Za različite karaktere i različite ljude koji uz sve svoje raznolikosti i šarenilo misli, želja, osjećaja i snova čine veselo društvo u kojem vam nikada neće dosaditi.

LJ je posljednje,ali nikako ne najmanje važno. Lj je za ljubav bez koje ove zajednice ne bi bilo.

Marta Dokolenić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *