Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi singl Colonije za kraj godine

Iza Colonije je još jedna izuzetno uspješna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspjesima. Za sam kraj godine, Colonia je pripremila novi singl „Za šaku dukata“ za koju su istovremeno snimili i odličan video spot.

spot_colonia

Spot za pjesmu koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktualnog albuma „Feniks“, zamišljen je kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje koji se pojavljuju u videu, a posebnu atmosferu cijeloj priči dao je dvorac Empirej.

Zanimljivu ljubavnu priču pogledajte u video spotu.

„Za šaku dukata“ režirao je Filip Dizdar kojemu je ovo prva suradnja s Colonijom, a kaže da mu je bilo izuzetno zadovoljstvo raditi s takvim profesionalcima.

colonia_new„Iako sam imao prilike već surađivati s Borisom, no ovo je prvi put da sam radio s Indirom i za Coloniju. Snimanje spota bio je pravi gušt jer osim što smo se stalno zafrkavali imali smo i super domaćina Mariju u dvorcu zbog koje smo više bili u podrumu i jeli nego snimali. Posebnu atmosferu cijeloj priči dao je i dvora Empirej gdje smo snimali kompletni spot.“ – rekao je Filip Dizdar.

“Željeli smo na albumu Feniks imati pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima „Za šaku dukata“ – rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i glazbu, a nije tajna da Colonia voli taj čaroban zvuk Slavonije koji je dominantan u ovoj pjesmi.

„Kada mi je Boris prvi put pustio Za šaku dukata oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo, a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati.”- ispričala je Indira Levak koja je blistala na snimanju u Krie design kreacijama. Njezin glam tim je uvijek isti tako da je i ovaj put njenu frizuru bio zadužen salon Renata, a za make up Lada Mitrašinović.

 Video: YouTube

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *