Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi fosili “zapalili” Green Gold Club!

Zagrebačka publika ovog vikenda uživala je u nezaboravnom koncertu Novih fosila! Green Gold club ijoš jednom se pokazao kao pravi domaćin, ugostivši grupu koja je svojim pjesmama obilježila glazbenu scenu i mnoge generacije. Brojni obožavatelji jedva su dočekali da na pozornicu prepunog Green Gold Cluba dođu članovi Novih fosila i zapjevaju zajedno u glas najveće hitove. Na koncertnom repertoaru koji su pripremili za zagrebački koncert, Novi fosili zapjevali su legendarnu ‘Milenu’, ‘za dobra stara vremena’, ‘Najdraže moje’, ‘Djeca ljubavi’, neizostavnu ‘E, moj Saša’ i brojne druge hitove, bez kojih današnja glazbena povijest ne bi bila potpuna.

Novi fosili predvođeni simpatičnom Sanjom Doležal imaju iza sebe desetljeća glazbenog djelovanja, brojne uspješne koncerte, prepune dvorane i ono najbitnije ljubav koju međusobno dijele sa svojom publikom na svakom novom koncertu.

Oduševljenje održanim koncertom pokazali su Novi fosili, ali i publika koja je petak večer provela na nezaboravnom koncertu prepunom emocija, ponijevši sa sobom jednu lijepu uspomenu.

Kakva je atmosfera vladala na koncertu i kako je bilo pogledajte u fotogaleriji koju Vam donosi Studio25!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *