Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novih 7 izvođača na Ultra Europe

ULTRA EUROPE PHASE 4 FINALULTRA EUROPE OPRAVDAVA STATUS NAJVEĆEG FESTIVALA ELEKTRONSKE GLAZBE U REGIJI
Čak 37 izvođača na ljetnom glazbenom spektaklu Ultra Europe
Novih 7 potvrđenih izvođača na festivalu Ultra Europe su :Adventure Club, Brass Knuckles, Danny Avila, Hard Rock Sofa, Jon Rundell, Sunnery James and Ryan Marciano, W&W
Na već impozantnu listu izvođača koji će ovo ljeto nastupiti na festivalu Ultra Europe u Splitu i Hvaru upisalo ih se još sedam. Tako će se izvođačima koji nastupaju prvi dan festivala u Splitu pridružiti dobro znani DJ-i Adventure Club, Hard Rock Sofa, Sunnery James and Ryan Marciano i Jon Rundell, dok u subotu nastupaju W&W i Danny Avila. Sretnicima koji su uspjeli na vrijeme osigurati svoju ulaznicu rasprodani ekskluzivni tulum Ultra Beach na Hvaru, koji je ujedno i zadnji dan festivala Ultra Europe, razveselit će činjenica da tamo dolazi eklektični trio iz Miamija – Brass Knuckles. S ovih sedam novih izvođača, broj potvrđenih izvođača koji će rasplesati čitav Split i Hrvatsku, ali i goste koji dolaze iz čak 75 zemalja svijeta, penje se do čak 37. Oni koji još nisu osigurali svoju ulaznicu, organizatori podsjećaju da to što prije učine jer su rasprodane sve ulaznice po dosadašnjoj cijeni od 60 eura (cca 450 kuna) pa nova cijena iznosi 75 eura (cca 560 kuna) za prva dva dana festivala u Splitu. Tako su rezultati prodaje ulaznica nadmašili procjene organizatora – dosad je prodano više od 35000 ulaznica za festival Ultra Europe.
„Zahvaljujući sjajnom odazivu domaćih ali i stranih obožavatelja vrhunske zabave i elektronske glazbe, odlučili smo ne zaustaviti se na broju od 30 DJ-a koji je prvotno bio planiran, nego smo osigurali nastupe čak 37 izvođača za tri dana glazbenog spektakla koji Hrvatska, a i šira regija, dosad nije vidjela. Također, kako neprestano dobivamo upite o nastupima DJ-a u usponu, odlučili smo dati mogućnost nekim novim imenima elektronske glazbe i organizirali natječaj na Facebooku u suradnji sa Heinekenom, službenim pivom festivala Ultra Europe, u kojem će četiri sretnika dobiti priliku nastupati u Splitu i pokazati svijetu što znaju. Interes je izniman – oko 700 DJ-a se već prijavilo na natječaj, što nas izuzetno raduje. Svi smo zajedno uzbuđeni što se bližimo početku festivala i mogu potvrditi da pripreme idu po planu te da je dosadašnja reakcija Splićana i Hvarana kao domaćina izvrsna“, komentirao je Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija.
Sva tri dana festivala posjetitelje će zabavljati i Kryoman „The Robot“, ekscentrični izvođač koji je svojim nastupima postao svojevrsna institucija na svim važnijim događanjima EDM glazbe.
Inače, Ultra Europe je jedini festival u svijetu koji će sadržavati posebnu komponentu u sklopu Yacht Weeka, s više od 250 plovila, sudionika Ultra Europe Regate do Hvara, koja će se održati 14. srpnja.

ultra 3
Po uzoru na američku inačicu ovog festivala, uvest će se prijenos uživo preko YouTube UMF TV kanala, a očekuje se ponovno obaranje rekorda najgledanijeg glazbenog prijenosa na internetu.
Ultra Music Festival u Miamiju postavio je rekord s preko 10 milijuna jedinstvenih gledatelja prijenosa uživo, a na festivalu Ultra Europe 25 sati programa prenosit će preko 20 kamera za više od 5 milijuna ljudi.
Događanje u sklopu Road to Ultra, Umagination, koje će ugostiti velika imena kao što su Laidback Luke, Martin Solveig te duo Dimitri Vegas & Like Mike pravo je mjesto za one koji ne mogu dočekati veliki glazbeni spektakl Ultra Europe. Umagination se ove godine održava od 7. do 9. lipnja u Umagu, a očekuje se veliki broj domaćih ali i stranih obožavatelja elektronske glazbe i vrhunske zabave.

Sve informacije i obavijesti mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/ te službenoj Facebook stranici festivala, a ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici http://ultraeurope.com/ te u sustavu Eventima.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.ultraeurope.com te na službenom Facebook i Twitter profilu

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *