Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nove snage Prvog radia

antonjia_blace_milan_bandic_prvi_radioTelevizijska i radijska voditeljica Antonija Blaće više ne radi na narodnom radiju, već je postala nova snaga Prvog radija Zagreb

- Rano jutro, pola 6… -  s ovim poznatim stihom mogla je započeti jutrošnja priča. Doduše, bilo je 6, a ne 5:30 ali svejedno.

Ekipa iz Kušlanove, gradonačelnik Bandić i dva psa. Rastezanje, toplija trenirka i jutarnji jogging može početi.Ovo jutro je ipak bilo malo drugačije. Naime, ekipi iz Kušlanove gdje gradonačelnik Bandić redovito trči svako jutro, pridružila se poznata tv i radijska voditeljica Antonija Blaće.

Razlog ranog ustajanja i joggiranja bio je da pozove gradonačelnika u svoj novi radijski jutarnji show na novom radiju –Prvom Radiju Zagreb. Veliki radijski transfer dogodio se prethodnih dana. Nakon 3 i pol godine rada na nacionalnom Narodnom Radiju, Antonija Blaće odlučila se za nove poslovne izazove na Prvom Radiju Zagreb.  Iako rođena Šibenčanka, kaže uz osmjeh: “Nitko ne poznaje Zagreb bolje od nas koji smo došli od svukuda i morali ga upoznat uzduž i poprijeko! Uostalom, Zagreb je iza Splita najveći dalmatinski grad u Hrvatskoj!”.

Antonija Blaće odlučila je svoj radijski transfer na zagrebačku radio postaju proslaviti i započeti s gostovanjem prvog čovjeka grada Zagreba – gradonačelnika Bandića. Bandić je pristao, ali nakon što je Antonija dokazala da može bez problema u 6 ujutro pratiti gradonačelnikov ritam. Bandić je istrčao 30 krugova tj. 9 km, a Antonija je uzela odmor nakon 4.5km.

Gradonačelnik je spremno komentirao: “Ona je glumatala, ma može ona istrčati više od mene, ali vi žene uvijek glumite!”

Antonija Blaće u prvom jutarnjem showu na Prvom Radiju, ugostiti će dakle gradonačelnika Bandića i proći s njim sve aktualne teme iz grada.7. listopada, kada je gostovanje i zakazano, kreće i naplata parkinga kod Paromlina, što će sigurno biti jedna od tema novog jutarnjeg showa Prvog Radija. Antoniji će se u novoj ekipi pridružiti i kolega Sandro Ruotolo s kojim planira zagrebčane buditi svaki radni dan od 5 do 9. Blažena među muškarcima, Antonija će svako jutro pretresati sve ono što vas zanima zajedno s još dvojicom kolega – Marko Soče i Damon Balenović. U svakom slučaju – očekuje vas neuobičajena ekipa.

Bude se prvi u Zagrebu, znaju sve o Zagrebu, pričaju vam ono što vas zanima i ono što je najbitnije – isti su kao i svi mi – lijeno im ustat’, al moraju!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *