Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ibiza Party na vrućem asfaltu

Porsche inter auto Jankomir u subotu je svojom Ibiza ljetnom zabavom  za odrasle ali i djecu predstavio novu SEAT IBIZU.

party1Visoke ljetne temperature nisu spriječile mnoge posjetitelje ali i kupce ove marke vozila da se pridruže zabavnom popodnevnom druženju uz šarene cocktaile , sladoled i  ljetne ritmove DJ Maria. Raznovrsne nagradne igre omogućile su okupljenima da osvoje i vikend s Ibizom.

Imali smo priliku odraditi i probnu vožnju u novoj Seat Ibizi čija je unutrašnjost  prošivena novim materijalima koji u trendu individualizacije nude čitav niz kombinacija, a isto vrijedi i za izbor boja okvira ventilacije, ploče s instrumentima i ručice mjenjača. Bitne su nadogradnje i sigurnosnog sustava te poboljšanje audio sustava. Usudili bismo se reći savršena za aktivan stil života.

Oni koji su se odlučili baš u subotu kupiti automobil imali su prilike i dobiti popust od 10.000 kuna, pravu priliku za uštedu kućnog buđeta.

Vedran Prasnikar, direktor Porsche inter auta naglašava kako bi ovakva druženja trebala postati uobičajena jer oni žele i dalje da njihovi kupci ne samo budu zadovoljni nego iznimno zadovoljni što je i krilatica ove grupacije.

Ukoliko i vi želite isprobati novu Seat Ibizu svratite do Porsche inter auta u Zagrebu, Rijeci ili Splitu, dogovorite svoju probnu vožnju  te se uvjerite u  odličnu ponudu Seat Ibize- jednu od najboljih i najraznovrsnijih ponuda u klasi.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *