Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nova serija o mladim danima Carrie Bradshaw od 3. listopada na našim ekranima

carrie bradshaw2Doma TV premijerno donosi prvu sezonu serije koja prati transformaciju ikone stila s malih ekrana, Carrie Bradshaw, koju su gledatelji imali prilike upoznati u hit seriji ‘Seks i grad’, iz obične tinejdžerice iz predgrađa u mladu, samouvjerenu ženu koja ulazi u glamurozni svijet mode na Manhattanu. Pogledajte priču o tome kako je mlada Carrie preživjela tipične tinejdžerske probleme povezane s ljubavi, prijateljstvom i obitelji, a usput se i zaljubila u New York i modu.

O seriji:

Godina je 1984. i život šesnaestogodišnje Carrie Bradshaw sve je samo ne lagan. Nakon što joj je preminula majka, sestra Doorit (Stefania Owen) pretvorila se u pravu buntovnicu, a otac Tom (Matt Letscher) preopterećen je odgovornošću jer se odjednom sam mora brinuti za dvije tinejdžerice. Carrieni prijatelji – slatka štreberica Jill, sarkastična i samouvjerena Maggie (Katie Findlay) i osjećajni Walt (Brendan Dooling) – jedini su koji joj čine život podnošljivim, posebice kada njihova školska kolegica Donna LaDonna (Chloe Bridges) počne spletkariti protiv nje.

2Međutim, dosadan život u predgrađu nije dovoljan da Carrie pomogne zaboraviti na brige. Jedino što joj donosi uzbuđenje u inače miran život jest dolazak novog, privlačnog učenika Sebastiana Kydda (Austin Butler) u njezinu srednju školu. Usprkos tome, Carrie se teško nosi s tugom nakon što je izgubila majku. Njezin otac siguran je da bi joj promjena okoline pomogla, pa joj ponudi stažiranje u pravničkoj tvrtki na Manhattanu, što Carrie odmah s radošću prihvati. Kada stigne u glamuroznu urbanu džunglu New Yorka, doživi baš onakvo uzbuđenje kakvo joj je trebalo.

1U New Yorku ubrzo upozna Larissu Loughton (Freema Agyeman), modnu urednicu u kultnom časopisu Interview, a nakon što je Larissa upozna sa svijetom uzbudljivih noćnih klubova i s jedinstvenim pojedincima kakve Carrie nikad prije nije upoznala, u njoj se probudi nova znatiželja i žudnja za životom kao što je Larissin. Carrieni prijatelji i obitelj imaju važno mjesto u njezinu srcu i životu, no ubrzo započinje ljubavnu vezu s, kako je sama rekla, najvažnijim muškarcem u njezinu životu – Manhattanom.

Seriju je osmislila Amy B. Harris (‘Seks i grad’, ‘Tračerica’), a priča se temelji na romanima Candace Bushnell, autorici knige ‘Seks i grad’.

Nagrade:

• TEEN CHOICE AWARDS

  • 2013. – nominacija u kategoriji najbolje nove glumice – pod pokroviteljstvom Choice TV-a (Anna Sophia Robb)

- nominacija u kategoriji najbolje nove televizijske serije – pod pokroviteljstvom Choice TV-a

• YOUNG ARTIST AWARDS

  • 2014. – nominacija u kategoriji najbolje izvedbe mladog glumca od 17. do 21. godine starosti u televizijskoj seriji (Evan Crooks)

carrie bradshaw1

Pogledajte kako je ikona stila Carrie Bradshaw napravila svoje prve korake u uzbudljivom svijetu mode i glamura, od 3. listopada, subotom i nedjeljom na Doma TV-u!

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *