Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vedrana Linardić i Petra Frković pozivaju na nezaboravne provode

petra Frkovic, Vedrana Linardic

Prekrasne i zavodljive manekenke Vedrana Linardić i Petra Frković u društvu rukometaša Domagoja Pavlovića predstavljaju mjesec zabave i nezaboravnih provoda.

Vedrana linardic 2

Kako izgleda dobar provod prikazuje i foto kampanja najpopularnijeg zagrebačkog kluba koju je snimio fotograf Goran Matijašec.

Vedrana Linardic, Domagoj Pavlovic, Petra Frkovic

Domagoj Pavlovic, Petra Frkovic, Vedrana Linardic

 

Najluđi mjesec u godini započinje koncertom najveselije pjevačice Maje Šuput koja će u petak, 18. prosinca u zagrebačkom klubu H20 održati koncert. Poput onog prošlogodišnjeg, Maja i za ovaj priprema brojna iznenađenja, a dobra zabava je zagarantirana.

Tradicionalni koncert grupe Magazin godinama je nezaobilana postaja nakon obiteljskog druženja. Proslava Božića, u petak 25. prosinca u klubu H20 ove će godine po prvi puta biti uz jednu od najpopularnijih hrvatskih grupa, a koja će izvesti brojne stare, nove, kao i božićne hitove. Blagdansko party ludilo u klubu H20 završava nezaboravnim dočekom Nove godine i njezinom reprizom.

Klub H20, najmodernije je uređen klub, smješten na atraktivnoj lokaciji u samom srcu Zagreba. Ostavit će bez teksta i one najzahtjevnije bilo zbog pomno birane glazbe, prekrasnog elitno uređenog prostora ili pak brojnih dodatnih sadržaja, zavidne produkcije i specijalnih efekata koji oduševljavaju.

 Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *