Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nikad bolji Tony Cetinski, Vatra i AntenaPlugged

unnamed (6)Dva vrhunska izvođača i zabavljača, dva ‘glasa’, dva ‘mentora’ na jednom mjestu, a krajni rezultat je fenomenalni koncert za sjećanje! Najslušanija zagrebačka radijska postaja Antena Zagreb još jednom je pogodila izborom izvođača i posjetiteljima pružila vrhunski glazbeni doživljaj. Green Gold Club sinoć je bio najtraženiji klub u gradu, a brojni obožavatelji tražili su mjesto više, jer nastup Tonya Cetinskog i Vatre se ne propušta.

Koncert nisu propustile ni najveće zvijezde Antene Zagreb, Barbara Kolar, Tamara Loos, Saša Buneta, Saša Lozar, Zlata, Katarina, Lorena i Trpimir, ali i brojna druga poznata lica.

Već od uvodnih taktova vidjelo se u kako će drugo izdanje ovogodišnjeg AntenaPlugged koncerta zaista biti posebno. Na jednom mjestu najveći hitovi Vatre, predvođene odličnim i energičnim Ivanom Dečakom, koji je svojom energijom doslovno zapalio publiku željnu dobre glazbe i još bolje zabave. Repertoar koji je Vatra pružila publici prštao je vrhunskim pjesmama; od ‘Vrati se’, ‘Tremola’, preko aktualnog ‘Saturna’ i nezaobilaznog ‘Tanga’ atmosfera je ključala u Green Gold Clubu.

Nakon Vatre na stage je izašao jedinstveni i karizmatični kralj Tony Cetinski. Prebogata glazbena karijere, prepuna hitova rezultirala je nastupom za najizbirljivije glazbene obožavatelje.

Vrhunac večeri bio je kad se Tonyu na stageu ponovno pridružio Ivan Dečak, te su zajedno otpjevali nekoliko pjesama.

Pjevajući svoje najveće hitove Tony Cetinski puna dva sata pred prepunim Green Gold Clubom još jednom je pokazao zašto je dugi niz godina na vrhu glazbene estrade u regiji. Uživajući u nezaboravnom koncertu, publika je jednoglasno Tonya Cetinskog pozvala na bis, te zajedno sa svojim omiljenim pjevačem nastavila u glas pjevati hitove kao što su ‘Krik’, ‘Žena nad ženama’ i mnoge druge.

U svakom slučaju drugi u nizu koncerata ovogodišnjeg izdanja AntenaPluggeda protekao je u vrhunskoj svirci i odličnoj zabavi.

Do tada uživajte u FOTOGALERIJI koju potpisuje Dario Njavro i već sada rezervirajte svoje mjesto za treći koncert 04.03.2015.!

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *