Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najpoznatije odmaralište na svijetu ponovno se otvara

HTR2_way4206.1188_lm_w3Prije nego što je zaigrao u američkim kinima u listopadu 2012. godine, malo tko je za animirani film „Hotel Transilvanija“ predviđao da će postati blockbuster. Međutim, nakon što je samo u prva tri dana film zaradio impresivnih 42,5 milijuna dolara i time postigao najbolje kino otvaranje nekog filma koji je s distribucijom započeo u mjesecu rujnu te najbolje kino otvaranje nekog filma koji je proizašao iz studija Sony Pictures Animation stvari su se uvelike promijenile pa je „Hotel Transilvanija“ sa svojim izrazito simpatičnim likovima na čelu s nezaboravnim grofom Drakulom postao kino uspješnica u pravom smislu te riječi na kraju zaradivši preko 350 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama i zaludivši klince diljem svijeta (samo u domaćim kinima film je pogledalo gotovo 50 tisuća ljudi).

1271033 - THE WALKOvog nam listopada u kina dolazi nastavak – HOTEL TRANSILVANIJA 2 čiju vam sinkroniziranu kino najavu ovim putem predstavljamo. U novom nastavku čudovišne humoristične avanture čini se da su za hotel Transilvaniju stvari konačno krenule na bolje – Drakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

Kao i prvi nastavak i ovaj će biti sinkroniziran na hrvatski,. Film je režirao Genndy Tartakovsky kojemu je „Hotel Transilvanija“ bio prvi dugometražni redateljski pothvat što znači da nas i u njegovom nastavku očekuje vrhunska kvaliteta.

Animirani hit HOTEL TRANSILVANIJA 2 u domaća kina stiže nam u listopadu!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *