Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najglamurozniji su: Ivana Majstorović i Danijel Šileš

missimissterVinkovčanka Ivana Majstorović i Danijel Šileš iz Bilja proglašeni su najglamuroznijim osobama za 2017.-u godinu na natjecanju koje je sinoć održano u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Voditeljica Kristina Lumbar najavila ju je kao vitku, britku i lijepu baš poput slavonske ravnice iz koje dolazi. A na sceni dvorane Vatroslav Lisinski je zabljesnula i sve ostavila bez riječi. Dvadesettrogodišnja Vinkovčanka Ivana Majstorović je Miss Glamoura 2017. godine, a titulu Mistera također je odnio Slavonac – dvadesetdvogodišnji Danijel Šileš iz Bilja. Ivana studira na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, završila je za školovanje za wellness menadžera, a otkad zna za sebe – obožava modu i bavi se sportom.

-  Do sada se nisam prijavljivala na slična natjecanja, a presretna sam da sam baš ja izabrana za Miss Glamoura. S druge strane drago mi je da su ovaj put Slavonci proglašeni najglamuroznijim  jer to zaslužuju i jer inače slične titule uglavnom „odnesu“ Zagrepčani. Titula mi puno znači jer mi podiže samopouzdanje, a proširit ću i krug poznanstava – kaže prekrasna Ivana koja za nekoliko dana putuje u Grčku jer su joj putovanja i projekti za mlade neke od najvećih strasti.

miss i misster glamouraSkromni Danijel Šileš iz Bilja također je svojim izgledom stručni žiri ostavio bez daha. Po zanimanju je ekološki tehničar, a radi kao laborant u laboratoriju u Belju. U slobodno vrijeme trenira i igra nogomet te „šarafa“ po automobilima. Ni on se nije nadao tituli jer je od izbora očekivao lijepo druženje, nova poznanstva i nova iskustva.

-  I onda se dogodila pobjeda koja me „bacila“ u prvi plan i kojoj se nisam nadao jer je konkurencija bila jaka. Presretan sam na tituli Mistera Glamoura i puno mi znači jer je to titula s prvog natjecanja na kojem sam sudjelovao. A život se dalje nastavlja kao i prije, posao, nogomet… -  ističe fotogenični Šileš kojem modni stručnjaci već sada predviđaju blistavu modeling karijeru.

Prema riječima Melite Hanžek, organizatorice natjecanja i urednice internetskog portala glam.hr, za prestižne  se titule natjecalo 12 prekrasnih djevojaka i osam mladića iz čitave Hrvatske. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom grada Zagreba te mnogih drugih sponzora.

-       Željeli smo i uspjeli organizirati vrhunsko natjecanje pa su već i kriteriji kandidatkinja i kandidata koji su izabran na dva castinga bili vrlo visoki. Mogli su se prijaviti  djevojke i mladići stariji od osamnaest godina, državljani Republike Hrvatske koji nemaju nikakvih tračeva niti skandala u karijeri. Svojim ponašanjem su uzor vršnjacima, ali i cjelokupnom društvu – naglašava Hanžek koja je i bila voditeljica programa uz našu poznatu missicu Kristinu Lumbar.

Žiri je za Miss osobnosti proglasio Mirnu Teći iz Siska, a lentu Mistera osobnosti dobio je Dino Škrtić iz Duge Rese. Prva pratilja Miss Glamoura je Doris Arbanas,  a druga Lucija Inković. Prvi je pratitelj Mistera Glamoura zagrebački sportaš Nenad Jotanović, a drugi Ivan Jažić iz Imotskog.

Glazbeni su program odlično „odigrali“  Kim Verson, David Temelkov i grupa Markiz.

Izbor Miss & Mister Glamour 2017. prvi je izbor ljepote na ovim prostorima koji je u zadanim kriterijima samog Izbora podigao ljestvicu na višu razinu.

Sve natjecateljice i natjecatelji su za zahvalu dobili i butelje vrhunskih vina Obiteljskog podruma Kolar iz Suze i Kutjeva d.d., a najglamuroznija i najglamuroznjii i poklon pakete Everet, parfeme Davidoff i Chloe  te vikend aranžmane za dvije osobe u najljepšem slavonskom hotelu – Hotelu Osijek. Ništa toga ne bi bilo ni bez Urnebes restorana i night bara, Cafe de Parisa, Salona vjenčanica I do weddings i Sanje Tatalović, terapeutkinje i autorice zanimljivog koncepta za osvježavanje ženstvenosti, gđe. Zrinke Ljevar, koja je zadužena za izredu glamuroznih lenti, frizerke Ines Petrič, visažistica Maja Berišić, Julijana Trdenić i  Matea Šipuš, te DJ-u Tom Blacku, fotografima i snimateljima (Zoki, Zlatko, Ognjen, Mario, Stjepan i Medo).

-       Zahvaljujem svim sponzorima koji su omogućili da naše natjecanje bude uspješno i cijenjeno i nadam se da ćemo se družiti i naredne godine – zaključila je Hanžek.

Tekst: Slobodan Kadić

Foto: Mario Drausnik

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *