Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Na kraju svaki muškarac žali što je izgubio ženu koja ga je čekala da se sabere

izgubljena_ljubav_3Dečki, slušajte me. Dobra žena je vrijedna ulaganja. I ne vjerujte svoj Hollywoodskoj prljavštini gdje će zaljubljena žena ostati vjerna uz vas kroz bilo što.

Ona će čekati i čekati na tebe da shvatiš što želiš od života, gradeći tvoju karijeru ili pokušati shvatiti što je tamo negdje sve dok se ti konačno odlučiš skrasiti s njom i živiš s njom, sretno, vječno.

Zvuči super, jel’ tako?

Pa, bilo bi super da smo živjeli u romantičnoj komediji, ali stvarnost je drugačija. Danas će ti žena dati šansu. Možda drugu, treću ili čak petu šansu.

Ali, kada ona odluči da je gotovo – onda je stvarno gotovo!

I ne postoji ništa što možeš učiniti da promijeniš njeno mišljenje. Vidiš, žene mogu dati mnogo šansi, više od onoga što zaslužuješ. Zašto?

Zato što se žene često zaljube u potencijal kojeg vide u nekomu. Žene vjeruju u tebe, kada ti ne! Ona vjeruje da možeš živjeti prema svojim očekivanjima i da ćeš se jednog dana promijeniti i biti bolji čovjek za nju. To je glavni razlog zašto žena ostaje u strašnim i uvredljivim vezama.

Ali, kada žena shvati da je dosta, ne postoji povratak natrag. Zato, kada je ženi dosta – dosta je.

Jednom kada žena okusi ljepotu života bez tebe u njemu, gubeći svoje vrijeme i trošeći svoju energiju – zatvorit’ će prozor prilike za tebe.

I nema veze koliko ćeš pokušavati postati bolji muškarac, nećeš je moći vratiti natrag.

Dakle, morat’ ćeš opravdati sebe i hraniti svoj ego pričajući da nikada nije bila prava žena za tebe, jer da jest, nikada te ne bi ostavila.

Istina je da nijedna razborita osoba ne može govoriti da  će ostati i baviti se sa svim tvojim sranjima. Nijedna žena ne zaslužuje živjeti život pun stresa, patnje i drame.

Ne ti, nitko nema pravo zatvoriti drugo ljudsko biće čekajući da otkriješ što želiš od života.

Ona, udaljavajući se od tebe, znači da je konačno odlučila stati uza se. Ali, zapamti – ti si taj koji ju je forsirao da donese tu odluku.

izgubljena_ljubav_1Žalit’ ćete  što ste izgubili onu ženu jer je bila s tobom kad ste bili na najnižoj točki života. Podržavala vas je, vjerovala u vas  i stajala uz vas; kad nikoga nije bilo.

Žalit’ ćeš što si je izgubio kad ćeš upoznati drugu ženu koja će te voljeti kad si najbolji, ali kada jednom vidi tvoje nedostatke, bit’ će iza vrata.

I to će biti ti trenutci, kad’ ćeš konačno shvatiti što si imao.

Imao si kvalitetnu ženu koja je stajala uza te, činila sve za tebe, podržavala te i voljela svim svojim srcem.

A, što si ti učinio? – Pustio si je. Odgurnuo je, jer nisi znao da je bila prava žena za tebe.

Nisi znao što si imao dok je nisi izgubio.

Pa, napravio si svoj krevet, sada lezi u njega.

 

Ksenija Bosak

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *