Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Modna perjanica: Marchesa za proljeće 2016.

Ne naziva ih se modnim jatom bez razloga: Keren Craig i Georgina Chapman podigle su glavu visoko prema nebu u potrazi za inspiracijom za novu proljetnu kolekciju, a pronašle su je ipak malo bliže zemlji u „botaničkoj menažeriji ptica“.

Meke pernate suknje, 3D vezovi s motivima flore i faune, vješto zasvođena krila bez ikakve umjerenosti i šareni akcentirani dekoltei na korzetima raskošnih haljina stvorenih za crveni tepih… od Marchese nismo ni očekivali ništa skromnije!

Prozirni večernji look-ovi inspirirani boudoirom i čipka boje kože samo dublje provociraju uskrsnuće koncepta tropske ptice zatvorene u kavezu. Očaravajući til obojan u ombré stilu i prelijevajući se u nijansama slasnog sorbeta izazvao je lavinu Instagram fotki među sekcijom prvoga reda koju mahom čine starlete Disney Channel-a, gladne debija u širem celebrity ekosistemu. A u čemu je Marchesa najbolja, nego u stvaranju instant princeze crvenog tepiha?

Ipak, to što je revija iza sebe ostavila šaku perja ondje i latice tila ondje, samo pokazuje da se i najraskošniji paunovi moraju vratiti u stvarnost kad tad. A znate što kažu za ptice istog perja…

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *