Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Model Godine u Green Gold Clubu 25. siječnja

3Šestu godinu za redom održava se strukovni projekt MODEL GODINE, koji je do sada lansirao neka poznata lica na modnoj sceni kao što su Robert Batarilo, Matko Galić, Dino Rašidkadić, Marina Raguž, Kristina Bralo, Ana Batarelo, Tena Bokulić i mnogi drugi.Izbor će se održati u Green Gold Club-u u ponedjeljak 25.01.2016.U kategorijama ženski model godine,foto-model godine i muški model godine predstaviti će nam se 24 kandidata i kandidatkinja od kojih će stručni ocjenjivački sud odabrati po jednog pobjednika u svakoj kategoriji.

2Djevojke će nam se predstaviti u večernjim haljinama Linee Exclusive, vjenčanicama Mistic uz koje će nositi nakit zlatarnice Gelosia, kupačim kostimima Pletix, modni nakit Maya,satove Casa, sunčanim naočalama Love Moschino, Vivienne Westwood, cipelama City Style, u kožnoj galanteriji Galko, dnevnoj odjeći butika Fabijana, sportskoj odjeći Polleo Sport i kožnoj odjeći Bianco Nero te Bead ItOn. Za make up djevojaka pobrinuti će se učenici Obrtničke škole za osobne usluge, a za frizure frizerski salon Marijana, Pilus, Larisa, Zanetti.

Za prekrasnu put djevojaka pobrinuo se solarij studio Mexico Sun, a lice su njegovale kozmetikom Jean D’Arcel.

1Muške kandidate oblači Polleo Sport te muška moda Šabić.

Za prekrasne cvijetne kreacije pobrinula se cvječarna Lora-Art. Pokrovitelj strukovnog izbora je grad Zagreb te gradonačelnik Milan Bandić, Obrtnička komora Zagreb i Udruženje obrtnika grada Zagreba.

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski dodjeljuje svim troje pobjednicima vrijedne stipendije.
Direkcija izbora i vlasnice licence su vlasnice modne agencije Tarol, Tamara Roglić, i Best model, Sanja Bjedov Popović.

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *