Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mladen Grdović raspametio zagrebačku publiku

MLADEN GRDOVICMladen Grdović nakon dugo vremena Zagrepčanima je pripremio provod u svom poznatom stilu kojeg će se rado sjećati. Zadarski glazbenik oduševio je svevremenskim ljubavnim pjesmama Oči boje lavande, Sve za ljubav, Bila košulja i brojnim drugim, a veselu publiku posebno je razveselio jednim od svojih novijih zabavnih hitova Crveni Ferrari , u kojem slikovito opisuje nezaboravne noćne provode.

 “Jako sam sretan što sam imao prilike odraditi koncert ovdje u klubu H20, prepunom dobrih i dragih ljudi iz cijele Hrvatske. Nemam često priliku nastupati u Zagrebu no kada dođem publika je uvijek fantastična, hvala im na tome i veselim se našem ponovnom susretu.” – izjavio je Mladen Grdović.

Popularni Zadranin trenutno radi na svojoj novoj pjesmi Dva goluba na kojoj surađuje s glazbenicom Ivanom Kovač, a uskoro ga očekuju i brojni nastupi dijem regije i svijeta. Iako veliki dio vremena provodi upravo u Zagrebu, priliku za druženja sa zagrebačkom publikom nema toliko često, a posjetiteljima kluba H20 izrazio je želju za skorašnjim povratkom te još jednom nezaboravnom fesštom, u njegovom stilu.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *