Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Miss Hrvatske 2015. je Maja Spahija

U velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske 2015. krunu  i titulu najljepše Hrvatice osvojila je prekrasna Šibenčanka Maja Spahija. Lentu druge pratilje ponijela je Anja Bijelić, a titulom prve pratilje okitila se Katarina Čavar.

Katarina Čavar_Maja Spahija_Anja BIjelić 3

Na terasi crikveničkog hotela Omorika, sinoć se pred brojnom publikom održao finalni izbor za Miss Hrvatske 2015. Jedanaest ljepotica borilo se za titulu najljepše i odlazak na izbor za Miss Svijeta koji će se održati 19. prosinca u dalekoj Kini.

Katarina Čavar_Maja Spahija_Anja BIjelić 2

Timovi Učilišta Profokus i frizerskih salona Studio Marcela pobrinuli su se za savršen izgled natjecateljica, a njemački brend Festamo te dizajnerica Ivana Jurić odjenuli su ih prekrasne haljine. Ukupan dojam zaokružile su cipele Högl, torbe Concrete by Patrizia Milani te nakit Chantal i Zlatna kiša.

Davor Garić_Antonija Gogić

Kroz večer ljepote publiku su vodili Davor Garić i Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić, a u zabavnom dijelu nastupali su sastav Ethnotine, mladi glazbenik Emanuel i zvijezda večeri, popularni Goran Karan.

Goran Karan

Članovi žirija, među kojima su bili gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, dekan VPŠZ-a Lukša Lulić, brend menadžer Borova Dubravko Šimenc, osnivačica Učilišta Profokus Branka Vučetić Atletić i modni kritičar Nenad Korkut, imali su tešku zadaću odabrati svoj favoritkinje i donijeti konačne ocjene.

Miss_HR_2015_MajaSpahija02

Maju Spahiju sada očekuju brojne obaveze u sklopu priprema za Kinu gdje će u jakoj konkurenciji od preko 120 djevojaka pokušati postići dobar plasman i dragocjenu promociju Hrvatske na ovom najstarijem i najuglednijem izboru ljepote.

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske možete pratiti na internetskim stranicama www.miss.hr.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *