Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mario Huljev rasplesao publiku

Mario HuljevNema sumnje vrhunski clubbing ponovno stanuje u Zagrebu. Show “Urban Wednesday” u Green Gold Clubu pokazao je kako je zagrebačka publika itekako željna dobre (plesne) glazbe, koncerta i showa. A to je i dobila u srijedu na partyju koji su priredili Mario Huljev, DJ Emilio Dalbello i plesna skupina Atomic Dance Factory.

Svojim energičnim nastupom i briljantnim vokalom, Mario Huljev je na partyju u srijedu navečer doslovce oborio publiku s nogu. Mogli su se čuti i komentari iz publike kako Dino Dvornik ima dostojnog nasljednika. Mario je publici Green Gold Cluba dokazao kako klasici soula i funka u njegovoj izvedbi zvuče poput nastupa najkvalitetnijih svjetskih zvijezda.

Naravno, i DJ Emilio Dalbello i plesna skupina Atomic Dance Factory bili su zaslužni za prepun plesni podij i uzavrelu atmosferu. MC-ing, break battleovi, te spontani plesni momenti pojedinaca iz publike, učinilli su večer nezaboravnom.

Zapamtite, vrhunski programi srijedom se nastavljaju, “Urban Wednesday” partyji definitivno nose epitet “Must see” ove sezone!

DJ Emilio Dalbello

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *