Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lijepe i pametne

Kristina Lumbar, Miss 2003. godine. Još i danas radi kao model i nosi modne revije. Studirala kao redovni student na Pravnom fakutetu u Rijeci, došla do treće godine, pa odustala zbog poslovnih angažmana, te se prebacila na Fakultet u Zagrebu, Edvard Bernays i diplomirala komunikacijski menagment. Kristina tečno govori i piše engleski, francuski i talijanski jezik. Radila je za Fashion Tv na Thailandu. Snimila brojne spotove i reklamne kampanje, te nosila svjetske fashion weekove. Danas je Kristina zaposlena je kao privatna poduzetnica koja se bavi nekretninama. Često radi i  kao voditeljica na raznim izborima ljepote.

Kristina_Lumbar

Natalija Prica, Miss Universe Hrvatske 2011.godine diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu na kojem je u petak održana promocija novih diplomanata. Lijepa Natalija je pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske kao glavnu nagradu dobila i poslijediplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta koji je i završila.

Natalija Prica

Da nisu samo lijepe dokazuju i sve ostale pobjednice izbora za Miss  koje su se osim u studentskim klupama dokazale i u poslovnom svijetu.

Na ZŠEM-u studirala je i bivša Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg koja se povukla iz javnog života.

Elizabeta Burg

Bivša misica Melita Fabečić nakon povratka iz Moskve, završila je ZŠEM. A danas se povukla iz javnog života.

Melita Fabecic, Miss Croatia 2013, poses in her evening gown at at Crocus City Hall, Moscow, Russia. She will spend the next few weeks touring, filming, rehearsing, and learning russian customs while she prepares to compete for the coveted Miss Universe Diamond Nexus Crown. Tune in to the NBC Telecast at 9:00 PM ET from Crocus City Hall in Moscow, Russia on November 9, 2013 to see who will win the title of Miss Universe 2013.?HO/Miss Universe Organization L.P., LLLP--LIGHT RETOUCHING--

Ivana Paris pobijedila je na izboru Miss Universe Hrvatske 2002.godine. Nakon mandata diplomirala je medije i kulturu društva na Sveučilištu u Dubrovniku, a danas radi u jednoj stomatološkoj poliklinici u Rijeci. Krunu je predala 2003. godine Ivani Delač.

ivana_paris

Ivani Delač  ima diplomu Fakulteta za turistički i hotelski menadžment u Iki, te svoju firmu za organizaciju događanja i promociju, a organizatorica je i modne manifestacije Riječke stepenice.

ivana_delac

Lana Obad, misica iz 2010.godine diplomirala je financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te radi za jednu veliku svjetsku revizijsku tvrtku.

Lana Obad

Renata Lovrinčević nakon pobjede na izboru Miss Universe Hrvatske  2000. godine vrlo brzo je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu u Splitu. Trenutno radi kao manager za fitness u fitness centru u Splitu.

Renata Lovrinčević

Biljana Mančić, Miss iz 2006. godine, ima diplomu sa American Colege of Management and Technology u Dubrovniku te je osnovala vlastitu turističku agenciju u Trogiru.

Biljana Mančić

Ivana Gržetić, Miss iz 1998.godine te je kao i Biljana također diplomirala na  American Colege of Management and Technology u Dubrovniku. Nakon manekenske karijere u Hong Kongu, Tajlandu i Japanu otvara svoju turističku agenciju u Dubrovniku.

Ivana Gržetić

Jelena Glišić Misica iz 2005. studirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu te je neko vrijeme radila na nacionalnoj televiziji kao voditeljica. Danas vodi miran obiteljski život.

Jelena Glišić

Sarah Ćosić, Miss iz 2009.godine,  prva je od naših predstavnica koja je ušla u top 15 na svjetskom izboru ljepote. Završila je ekonomski Fakultet u Zagrebu, te se povukla iz javnog života i živi miran obiteljski život.

Sarah Ćosić

 

 

Marijana Rupčić, Miss iz 2004. Završila je Ekonomski fakultetu u Osijeku, i radi u banci. Također se povukla iz javnog života i vodi miran obiteljski život.

Marijana Rupčić

Snježana Lončarević , Miss iz 2008.g. završila je Fakultet za management u turizmu u Iki, te se povukla iz javnog života.

Snježana Lončarević

Jelena Maroš, miss iz 2007. završila  Pravni fakultet u Splitu, nakon manekenske karijere se udala i vodi miran obiteljski život.

Jelena Maroš 2

 

Kristina Čerina, prva je Miss Universe Hrvatske koja je to postala 1997. godine. Ona je pak diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu, vodi miran obiteljski život i potpuno se povukla iz javnog života.

Kristina Čerina

 

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *