Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Leo: Još te sanjam

Leo_Ekskluzivno otkrijte koga to Leo sanja u svome novom singlu ‘Još te sanjam’ koji od danas službeno plovi radijskim eterom!

Nije prošlo puno vremena od posljednjeg Leovog singla ‘Noć bez riječi’, kojim je osvojio brojnu publiku, a od danas službeno radijskim eterom plovi novi singl ‘Još te sanjam’.
Novi singl izašao je iz autorske radionice Faruka Buljubašića Faye koji potpisuje tekst, Leo je autor glazbe, a aranžerski pečat stavio je Igor Ivanović. Sudeći po autorskoj ekipi pred nama je singl od kojeg se puno očekuje, kao i da će uskoro svoje mjesto pronaći na top listama.

Što o novom singlu kaže sam Leo : ˝ Još te sanjam pjesma je koja je nastala prije više godina u jednom lijepom druženju mene i Faye u Brtonigli, gdje su nastale mnoge moje pjesme. U prvi tren nisam zamišljao sebe kako pjevam ovu pjesmu, namjeravao sam je ponuditi nekome od mojih kolega, to se nije ipak dogodilo i došlo je vrijeme da izađe u eter, među slušatelje. Prije par mjeseci svirajući gitaru, sjetio sam se opet ove pjesme i sam sebi rekao, vrijeme je da se ode u studio i da se priča oko pjesme ‘Još te sanjam’ privede kraju. Kontaktirao sam prijatelja i suradnika Igor Ivanovića, predložio mu neke svoje ideje i evo pjesma je napokon ugledala svijetlo dana. Iskreno se nadam da će publika prepoznati kvalitetu pjesme, kao i iskrenu ljudsku priču, ljubav i emociju koju sam prenio u pjesmu. ˝

Novi singl ‘Još te sanjam’ poslušajte na službenom Youtube kanalu HitRecords Discography

Autor glazbe : Amir Kazić Leo
Autor teksta : Fayo
Autor aranžmana : Igor Ivanović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *