Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Begini&Ivan Zak imaju novi hit

Nakon uspjeha koji su postigli s pjesmama „Za sve moje bivše“ i „Da si tu“ nove, mlade tamburaške zvijezde Begini nastavljaju osvajati publiku.
Ovog puta im se u pjesmi „Obriši suze“ kao gost pojavljuje Ivan Zak koji je ujedno i producent te autor glazbe i teksta.

Begini i Ivan Zak ovih dana snimili su spot za zajedničku pjesmu, a priču koja odlično prati samo pjesmu, pogledajte ovdje :

http://www.youtube.com/watch?v=gv7BRXvZJbI

begini&zakNo, uspjeh nije došao preko noći. Još davne 2002. godine Begini su se okupili i započeli svirke. Ozbiljniji rad započeo je 2009. godine kad su snimili svoj prvi album „Laži, laži dušo“ u suradnji s Darkom Derviševićem, Jerryjem Grcevichem i tamburaškim sastavom „Gazde“.
Uvođenjem bubnjeva opredjeljuju se na modernu tamburašku glabu 2011. godine kad ih pod svoju producentsku palicu preuzima Ivan Zak. Iste godine nastupaju na najvećem festivalu tamburaške glazbe „Zlatne žice Slavonije“ te ostvaruju svoj najveći uspjeh nastupom u finalnoj večeri s pjesmom „Da si kraj mene“ .
Već iduće godine ostvaruju jednaki uspjeh na istom festivalu s pjesmom „Za sve moje bivše“ te snimaju svoj prvi video spot.

Broj na YouTubu svakim danom je sve veći, a da ih je publika prepoznala, pokazalo se na velikom zagrebačkom koncertu Ivana Zaka krajem veljače, gdje su se pojavili kao gosti.
Publika je u glas pjevala njihove pjesme i pokazala kako brojka od više od milijun klikova na YouTube-u nije slučajna.
S njihovim radom se upoznao i predsjednik republike – Dr. Ivo Josipović kad su za njega svirali krajem prošlog mjeseca u Samoboru.

Njihovo vrijeme tek dolazi, a sve novosti vezane za Begine možete pratiti na njihovom Facebooku i begini.hr

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *