Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Larin izbor ruši rekorde

Proteklog vikenda u slovenskim kinima započelo je prikazivanje filma „Larin izbor: Izgubljeni princ“ koji je odmah osvojio tamošnju publiku. U samo  5 dana prikazivanja film je pogledalo  nevjerojatnih 5300 gledatelja što predstavlja najbolje otvaranje jednog hrvatskog filma na slovenskom tržištu! Time je ovo finale prve sezone mega uspješne serije nastavilo s obaranjima rekorda i izvan granica domicilnog tržišta. Nakon rekordnog otvaranja jednog domaćeg  filma u Hrvatskoj, unatoč limitiranoj distribuciji, ovaj ljetni kino hit do današnjeg dana pogledalo je preko 74.000 gledatelja. Vrijedi istaknuti  kako je film bio prikazan i pulskoj Areni tijekom trajanja proteklog Pula Film Festivala za što se također tražila karta više. Da je Lara postala pravi regionalni fenomen potvrđuju i zavidni rezultati gledanosti u kinima u Bosni i Hercegovini u kojoj se film prikazuje i na području Republike Srpske.
„Larin izbor: Izgubljeni princ“ vodi gledatelje nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.
Film je režirao Tomislav Rukavina,  snimljen je u produkciji Media Pro Entertainment, a distributer je Continental film.  Glavne uloge tumače  Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, David Šikić i drugi.
„Larin izbor: Izgubljeni princ“ trenutno se prikazuje u Cineplexxu i odabranim hrvatskim kinima te na ljetnim pozornicama širom jadranske obale.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *