Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najgledaniji film godine

U Splitu nagrađen jubilarni 160-tisućiti gledatelj!

 Animirani hit „Štrumpfovi 2“ koji se u domaćim kinima počeo prikazivati početkom kolovoza jučer je i službeno postao najgledaniji film 2013. godine! U kinima ga je, naime, zaključno s jučerašnjim danom vidjelo 160.677 gledatelja što je uvjerljivo najveći kino rezultat od bilo kojeg drugog filma koji je s kino distribucijom krenuo ove godine. S prvog mjesta Štrumpfovi su skinuli komediju Vinka Brešana, „Svećenikova djeca“, filma koji se također nalazi u distribuciji Continental filma. Povodom ovog izuzetnog događaja i obaranja rekorda, distributer filma i partner filma Dukat odlučili su nagraditi jubilarnog 160-tisućitog gledatelja prigodnim poklonima.

 Riječ je o Mirku Mesiću iz Kaštel Lukšića koji je jubilarnu 160-tisućitu kinoulaznicu kupio u kinu Cineplexx City Center one Split. Povodom jubileja Papa Štrumpf i Dukatino su jubilarnom posjetitelju poklonili Cineplexx karticu „Posebni prijatelj“ pomoću koje će u narednih godinu dana Mirko Mesić moći besplatno gledati filmove svakoga dana u Cineplexx kinima prema vlastitom izboru (Zagreb, Split ili Osijek). Uz Cineplexx iskaznicu jubilarni gledatelj dobio je i službene ekskluzivne Štrumpf promo paket i Dukatino promo pakete!

 U sedam tjedana koliko se nalazi u kinima, film „Štrumpfovi 2“ samo su u jednom tjednu bili skinuti s prvog mjesta gledanosti – onome kada je započela kino distribucija glazbenog 3D spektakla „One Direction: This is us“ (u distribuciji Continental filma). Od tada se film ponovno vratio na prvo mjesto gledanosti gdje se nalazi i danas.

 Osim filma u kinima, u Hrvatskoj se može pronaći i službeni soundtrack „Štrumpfova 2“ za kojeg su, između ostalih, Britney Spears i Nelly Furtado snimile svoje nove pjesme. Upravo je Britney Spears otpjevala naslovnu pjesmu, a u spotu su joj se pridružili, naravno, i Štrumpfovi!

Kino najava (sinkronizirana): http://www.youtube.com/watch?v=eipN2KJkKAg

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *