Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

La Fiesta – nezaboravan osjećaj zabave uz vruće izdanje ‘Le Fetiche edition’

‘Without music , life would be a mistake’!

PrintNakon mjesec dana iščekivanja glazbeno-umjetnički spektakl La Fiesta vraća se u Green Gold Club u vrućem izdanju – po prvi puta ‘Le Fetiche edition’!

Pripremite se za nezaboravan osjećaj zabave jer  u goste nam nakon punih godinu dana iz Španjolske dolazi temperamenti glazbeni umjetnik i najbolji svjetski violinist u klupskim nastupima Miguel Lara. Svirao je u najboljim svjetskim klubovima, a ljeti redovito nastupa pred 10-ak tisuća posjetitelja u najprestižnijim klubovima Ibize Ushuaia club, Privilege…

Ove subote imamo i čast po prvi puta ugostiti performericu s Kube. Kažu da njeni nastupi  zapale publiku jer ona je ‘Jenny la Cubana’.  Nismo zaboravili ni ženski dio publike pa će nam Jenny izvesti posebnu koreografiju uz svoje sunarodnjake Gilberta i Rodriga.

Njima će se na stageu pridružiti tri specijalne gošće sa Ibize u ‘taste of fetish’ kostimima….

I šećer na kraju, za totalni delirij ponovno će se pobrinuti superstar i jedna od ponajboljih svjetskih umjetnica na šipci Anastasia Sokolova, koja će vas apsolutno očarati akrobacijama!

Sve to bit će začinjeno najboljim glazbenim ritmovima DJ Daisya koji je na posljednjem La Fiesta partyu prije mjesec dana do ranih jutarnjih sati rasplesao 2000 posjetitelja!

Mi smo spremni , a vi?

Vidimo se u subotu 12. travnja 2014. uz posebno vruće izdanje La Fiesta partya ‘Le Fetiche edition’!

Rezervirajte svoje mjesto već danas http://goo.gl/RnwJgZ

“It’s kind of fun to do the impossible”…

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *