Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kolekcija Alexander Wang x H&M

Alexander Wang X H&M Launch - ArrivalsSinoć je dvorana Armory on the Hudson u New Yorku bila pretvorena iz zatvorene staze i stadiona u modnu arenu za globalno lansiranje kolekcije Alexander Wang x H&M. Jessica Chastain, Mary J. Blige and Dakota Fanning bili su među gostima koji su gledali performans nadahnut kolekcijom predstavljenom na futurističkoj stazi za trčanje koja je bila modna pista. Kolekcija će biti dostupna u 250 trgovina diljem svijeta od 6. studenog 2014.

DJ Jesse Marco odmah nakon revije preuzeo je pistu i sve pretvorio u plesni podij. Kasnije, hip hop umjetnica Sharaya J otvorila je nastup iznenađenja Missy Elliott. Missy je otpjevala neke od svojih najvećih hitova, uključujući “Get Ur Freak On” i “Work it”. DJ-i Diplo i Jesse Marco nastavili su sa zabavom cijele noći.

Događaj je bio energičan od samog početka, sa slobodnim trkačima koji su iskoristili modnu pistu za svoj Parkour nastup kojim je započeo performans. Bili su podržani, od strane publike, mahanjem rukavicama za boks od pjene i nošenjem atletske odjeće s natpisima Team Wang i Team H&M. H&M-ova publika širom svijeta pozvana je da sudjeluje u prijenosu uživo koji se prikazivao na stranicama hm.com i alexanderwang.com.

Osim publike koju su činile poznate osobe i novinari iz modne industrije, nazočni su bili ljubitelji oba branda.Svoje su pozivnice za događaj osvojili u okviru inicijative golden ticket putem prodajnih automata koji su se nalazili u odabranim trgovinama H&M-a u New Yorku.

“Večerašnji događaj lansiranja kolekcije Alexander Wang x H&M bio je pun energije i istinskog doživljaja koji nadilaze modu; od stava i brzine nastupa, preko improvizirane prodavaonice u okruženju prostorija za presvlačenje do nastupa poznatih osoba kao što su Missy Elliott i Sharaya J na zabavi nakon revije,“ kaže Alexander Wang. “Želio sam da se svatko opusti i zabavi i nadam se da smo to večeras ostvarili.”

“Večerašnja proslava uistinu je odrazila temu kolekcije Alexander Wang x H&M. Bilo je to kao da ste bili na važnom susretu između mode i sporta i bilo je savršeno lansirati kolekciju upravo ovdje u New Yorku,“ kaže Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

“Kolekcija je uzbudljiva. Zanimljiva, neodoljiva i hrabra, sve je. Obožavam je,” izjavila je Mary J. Blige.

“Volim Alexandera. Volim kako uličnu modu pretvara u istinsku modu. Odlično je kako H&M  dizajnerske kolaboracije čini ljudima dostupne,” izjavila je Jessica Chastain.

U Hrvatskoj kolekcija “Alexander Wang x H&M” bit ce dostupna u H&M Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovica 4-6, 10 000 Zagreb

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *