Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Žene nakon četrdesete su neusporedive i jedinstveno genijalne

zena_Novinar Andy Rooney je vodio dug i zanimljiv život. Osim profesionalnih izvještavanja, iznimno se zanimao za neka važna životna pitanja, primjerice; kako je to biti čovjek.

Glam.hr prenosi vam jedan od njegovih najboljih članaka. U njemu on savršeno objašnjava zašto sve više i više ljudi cijeni starije žene, te zašto su one jedinstveno divne i genijalne.

“KAKO SAM SAZRIJEVAO, SVE VIŠE SAM CIJENIO ŽENE IZNAD ČETRDESETE.”

Evo samo nekoliko od razloga zašto: Žena starija od 40, nikada vas neće probuditi i pitati: „O čemu razmišljaš?“ Ona ne mari o tome što u tom trenutku mislite. Ako žena preko četrdeset ne želi gledati nogometnu utakmicu, ona ne sjedi pokraj vas i grinta o tome. Ona radi nešto što ona želi raditi, a to je obično nešto zanimljivo. Žena preko četrdeset, poznaje sebe i sigurna je u to tko je, što je, što želi i od koga to želi. Malo je žena starijih od četrdeset koje zanima što drugi misle o njoj i njenom radu.

Žene iznad četrdesete su dostojanstvene. Rijetko će se izderati na vas u kazalištu ili u restoranu. Naravno, ako muškarac to zasluži, ona neće previše oklijevati da ga upuca, ako misli da se kasnije može izvući.

STARIJE ŽENE SU VELIKODUŠNE S POHVALAMA, ČESTO I KADA MUŠKARAC POHVALU I NE ZASLUŽUJE. ONE ZNAJU KAKO JE TO BITI NEDOVOLJNO CIJENJEN.

Žena iznad četrdeset samouvjereno vas upoznaje sa svojim prijateljicama. Mlađe žene često ignoriraju upoznati svog partnera čak i sa svojom najboljom prijateljicom, jer ona nema povjerenja u muškarce kada su druge žene u pitanju. Ženi iznad četrdeset nije uopće stalo ako se partneru sviđa njena prijateljica, jer ona zna da ju njena prijateljica neće iznevjeriti.

ŽENE S GODINAMA POSTAJU VIDOVITE. NE MORATE PRIZNAVATI SVOJE GRIJEHE ŽENI STARIJOJ OD 40, ONA IH UVIJEK ZNA.

Žena iznad četrdeset izgleda jako dobro s jarko crvenim ružem. Što nije pravilo za mlađe žene. Nakon što prebrodi na licu boru – dvije, žena nakon 40 je daleko senzualnija od neke mlađe žene.

Starije žene su izravne i poštene. One će direktno reći ako je muškarac kreten ili se tako ponaša. Ne morate se pitati na čemu ste s njom.

Da, slavimo žene iznad četrdesete zbog mnoštva razloga. Nažalost, to nije uzajamno. Za svaku zapanjujuću, pametnu, samopouzdanu, seksi ženu s četrdeset i kojom, tu je ćelav, trbušast muškarac u žutim hlačama, koji pravi budalu od sebe s nekom 22-godišnjom konobaricom.

Dame, jako mi je žao.

Za sve one muškarce koji kažu: “Zašto kupiti kravu kad možete dobiti mlijeko besplatno,” ovo je ispravak navoda –  danas je 80% žena protiv braka. Zašto? Zato što žene shvate da nije vrijedno kupiti cijelog prasca zbog samo malo kobasice.

 

Mel

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *