Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kérastase Sensidote – rješenje protiv neugodnih senzacija vlasišta

DermoCalm range01Profesionalna osjetilnost. Trenutna i apsolutna relaksacija vlasišta. Kérastase Sensidote pruža profesionalno rješenje protiv neugodnih senzacija vlasišta. Inspirirana spa ritualima, ova linija proizvoda kombinira sastojke, teksture, mirise i masažu kako bi njegovala i najosjetljivija vlasišta.

S više od 230 živčanih završetaka po centimetru kvadratnom, vlasište je jedno od dijelova tijela s najviše živčanih stanica te je samim time i najosjetljivije. Još od 80tih godina prošlog stoljeća L’Oréal laboratoriji provodili su brojna istraživanja kako bi otkrili postotak populacije s osjetljivim vlasištem. Rezultati pokazuju da postoje varijacije između spolova te da je stanje češće kod žena. Dob je također faktor, osjetljivost se smanjuje s godinama. Svrbež, crvenilo, peckanje…kako bi riješio ove probleme Kérastase lansira Sensidote Dermo-Calm.

SENSIDOTE RANGEOva linija kombinira aktivne sastojke, teksture, mirise i masažu. Teksture sadrže agens koji hladi vlasište te mu omogućuje opuštanje. Tekstura Soothing&Calming maske inspirirana je japanskim kremama za tijelo koje se koriste u masažama, dok je Soothing Serum inspiriran njegom kože lica. Njihove tekuće formule omogućavaju duboko prodiranje u vlasište te su savršeno prilagođene opuštajućim masažama.

SENSIDOTE MASQUESensidote Dermo-Calm maska za osjetljivo vlasište

• Trenutno opušta vlasište

• Smanjuje osjetljivost vlasišta

• Vraća kosi podatnost i lakoću

• Ne masti kosu. Za sve tipove kose.

Preporučena maloprodajna cijena za 200 ml: 321,00kn

Sensidote Dermo-Calm Absolute Soothing serum

Kerastase-dermocalm_Serum trace• Profesionalni serum za sve probleme vlasišta. Ovaj univerzalni serum preporuča se za sve neugodne senzacije vlasišta.

• Trenutno i dugotrajno opušta vlasište

• Smanjuje osjećaš svrbeža, crvenila i peckanja

• Dizajniran za profesionalnu upotrebu u salonu, može se koristiti na vlasištu prije i nakon salonskih tretmana.

• Ne masti kosu.

Preporučena maloprodajna cijena za 50 ml: 241,00kn

U liniji Dermo-Calm nalaze se i dvije kupke:

• Bain Vital Dermo-Calm, kupka za osjetljivo masno vlasište i normalnu do masnu kosu. Kompleks Hydra-Destress umiruje, opušta i čisti vlasište. Kosa postaje lagana i vitalna.

Preporučena maloprodajna cijena za 250ml: 171,00kn

• Bain Riche Dermo-Calm, kupka za osjetljivo suho vlasište i suhu kosu. Kompleks Hydra-Destress umiruje, vlaži i čisti vlasište. Kosa postaje lagana i podatna..

Preporučena maloprodajna cijena za 250ml: 171,00kn

O Kérastase-u

Kérastase naglašava odnos žene prema kosi. Na taj način njega kose dobiva novu dimenziju: izjednačava se s njegom lica i tijela te pridonosi općem dojmu ženske ljepote: vanjske i unutarnje. Zahvaljujući osvješćivanju potrebe za njegom kose i proizvodima vrhunske tehnologije, nastala je prava umjetnost njege kose. Zahvaljujući naprednim istraživanjima laboratorija Recherche Avancée L`Oréal, upotrebljavaju se najnovije tehnološke inovacije u području njege kose, jedinstvene formule, visokokvalitetni sastojci, te vrhunske teksture i nježni mirisi.. a sve s ciljem da prirodna ljepota kose ponovno dođe do izražaja. Osnovan u Francuskoj prije 50 godina Kérastase se ističe svojim inovacijama, od prve maske za kosu1979. do prve ljetne linije s UV zaštitom 1987. pa sve do molekule Aminexila i Stemoxydine-a, Kérastase nastavlja svoju dugu tradiciju revolucionarnih, korisnih proizvoda.  Kako bi sve inovacije zaživjele ključan je frizer koji je za Kérastase umjetnik, koji svojom ekspertizom, kreativnošću i smislom za ljepotu svojoj klijentici može pružiti ono o čemu sanja – savršenu kosu!

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *