Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Jučerašnji Rujanfest kruna dosadašnje karijere Ivana Zaka

IvanZak_Rujanfest_20092014-3894Miljenici ženske publike, Ivan Zak i Begini sinoć su održali koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta gdje su pred prepunim centralnim šatorom raspjevali mnogobrojnu publiku.

Publika je najprije uživala i zajedno sa svojim omiljenim izvođačem pjevala hitove poput ”Naučila si me” , ”Bolja od najbolje”, ”Duguješ mi ljeto”, ”Usne Varane” i mnoge druge.

Dobitnik srebrne ploče za svoj prvi album ”Bolja od najbolje” najavio je svoj novi album, kojem je izlazak najavljen za sredinu listopada.

Ovo je bila kruna dosadašnje karijere mladog kompozitora i pjevača Ivana Zaka koji je preko dva sata držao publiku u ekstazi. Nakon njega na glavnu pozornicu popeli su se jedni od najpopularnijih tamburaša današnjice, Begini kojima je Ivan Zak autor i producent svih pjesama. Zajedno su izveli i svoj poznati duet ”Obriši suze”.

Ovim koncertom Ivan Zak je dokazao da je njegov autorski rad ”veliki hit” na današnjem glazbenom tržištu. Razne generacije publike koje su zajedno s njim i njegovim Beginima uživale u koncertu koji je trajao gotovo pet sati.

Pred sam kraj koncerta Ivan Zak je najavio veliki koncertni spektakl koji će se u dogledno vrijeme dogoditi u Zagrebu, a o čemu se točno radi saznati ćemo uskoro…

Ovu večer će u posebnom sjećanju pamtiti jedna djevojka koju je za vrijeme koncerta na pozornici zaprosio njen dečko. Djevojka je svom dragom potvrdno odgovorila, a tome su sigurno pridonjeli Ivan Zak i publika koji su zajedno navijali za potvrdni odgovor. Mladi par je nakon koncerta otišao u kapelicu u sklopu Rujanfesta gdje su se obvezali na vječnu ljubav, a njihovi svjedoci bili su Ivan Zak i Jelena Rozga.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *