Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Joe Satriani @ Tvornica

Sinoć u 20:30  na stage su došli odlični Žanamari& J’animals. Energična svirka od pola sata je dobro zagrijala publiku za velikog Joea. U gotovo punoj dvorani J’animalsi su započeli sa  ”Kraj početka”,  nastali sa “Krugovi”, “Oteti pa vraćeni”, “Slobodan pad”, “Nije napola”, “Gentleman“, predzadnja stvar “Kreten pomalo” i zadnja koja će ujedno biti i vani kao novi singl  “Kao da nema sutra”

A onda je došao Joe :) Točno po satnici, u 21:30 stigao je Kralj gitare, uz osmijeh i podignute ruke pozdravio je ekipu koja je euforično uzvratila. Dvorana puna ko šipak, zraka vrlo malo za disat, al nema veze. Ekipa razne kronološke dobi, svi prisutni da bi uživali u njegovim solažama. Kao šećer svemu ovome, tu je bio i odličan bubnjar Marco Minnemann ( Necrophagist, Ephel Duath…) , Bryan Beller(Dethklok , The Aristocrats)  na bas gitari i Mike Keneally( Dethklok, MullMuzzler) -klavijature.

Satriani je koncert započeo sa odličnom “cool#9″ . Zatim “Devil’s slide” te odlična ” Flying In A blue Dream”. Satriani  je svirao i stare i nove pjesme, no naravno, najbolja reakcija publike je bila na “Always with me, Always with you”  . S novog albuma ” Unstoppable Momentum” moji osobni favoriti su “Jumpin in” i “Jumpin out” te naslovna “Unstoppable Momentum”.  Nakon nešto manje od dva sata Joe je završio koncert. Izašao je van na jedan bis i odsvirali su još  tri pjesme. Sve u svemu, Kralj gitare sa svojih 56 godina i dalje “praši dupad”

set lista :

Cool #9
Devil’s Slide
Flying in a Blue Dream
Unstoppable Momentum
The Weight of the World
Ice 9
The Crush of Love
I’ll Put a Stone on Your Cairn
A Door into Summer
Lies and Truths
Satch Boogie
Shine On American Dreamer
Three Sheets to the Wind
Can’t Go Back
Cryin’
Jumpin’ In
Jumpin’ Out
A Celebration
Always with Me, Always with You
Surfing with the Alien

bis:

Crowd Chant
Summer Song
Rubina

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *