Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Savršeno oblikujte svoju bikini zonu!

bikini_1Najvažniji faktor seksepila i uživanja u seksu je samopouzdanje, a njega nam često nedostaje kada se pred partnerom moramo skinuti goli. No, da biste ga podigli ne morate bjesomučno vježbati i posezati za skupim kozmetičkim i korektivnim zahvatima. Glamour.hr donosi vam jednostavno rješenje. Oblikujte sami svoju bikini zonu sa zgodnim stvarčicama i obliku srca, leptira, groma i svog partenra doslovno bacite na koljena. Vjerujte nam isplatit će vam se.

Pokušali ste oblikovati svoju bikini zonu kod kuće? Rezultat nije bio onakav kakav ste očekivali?

Tvrtka KeepBuzz Limited iz Velike Britanije razvila je, u suradnji sa stručnjacima iz industrije kozmetike i ljepote, Bikini Oblikovatelje  kojima oblikovanje Vaše bikini zone postaje pravi užitak.

bikiniBikini Oblikovatelji proizvedeni su u EU-u te dolaze u 8 različitih oblika. Napravljeni su od materijala najbolje kvalitete te ih mogu koristiti i osobe s najosjetljivijom kožom. Proizvod je zapakiran u samostojeću vrećicu sa zip zatvaračem što omogućuje da Vaš Bikini Oblikovatelj bude uvijek uz Vas.

Opće je poznato da na depiliranom dijelu koža postaje osjetljivija na dodir, a samim time i intimni odnos puno uzbudljiviji.

Formirajte svoj bikini oblik i doživite potpuno nova i uzbudljiva iskustva.

Igra darivanja

Glamour.hr daruje tri čitateljice sa ovim vrhunskim pomagalima, a da bi ste osvojili ovu kreativnu nagradu sve što trebate je napisati nam kakav seks volite. A mi ćemo znati nagraditi najorginalnije odgovore.

Sretno svima!

Igra darivanja traje do 14.3.2014.

U igri darivanja ne mogu sudjelovati oni koji su u posljednja tri mjeseca osvojili neku od nagrada.

Sretne dobitnice su:

Jaca: “Ponekad sam romantično raspoložena pa mi paše nježniji seks, ali najčešće volim malo grublji seks, da se potpuno prepustim svojem partneru i uživam. Volim da je moj dragi barem u krevetu glavni, s guštom mu prepuštam tu ulogu – moj mužjak, moj pastuh. Volim da on vodi igru. A na meni je samo da ga slijedim, uživam i da mu budem lijepa. Volim se urediti za njega i iznenaditi ga, i dobro se osjećati u svojoj koži.”

Stella: ” Hahahah, preludi ste :-)

Ali mi je ova nagrada baš zapela za oko, pa neka se selo raduje :-D

Dakle, ovisi o raspoloženju. Nekad se potrefimo u tantra fazi, pa se čitavo vrijeme gledamo u oči i gutamo pogledom… A nekad smo gori od životinja, odjeća se trga i leti po sobi i gotovo se nema vremena stić do kreveta :-D
Ja sam ta koja je u našoj vezi iskusnija, ali moj učenik je pravi odlikaš :-) i volim ga baš zato što nemamo tabu tema, nema sablažnjavanja ni lažnog moraliziranja, i često razmjenjujemo naglas – maštanja o nekim situacijama “što bi bilo kad bi bilo” ;-)

Želim Vam svima seks poput našeg! :-* “

Bigy: “Volim kad sam ta koja sluša zapovijedi, ispunjava ih i čak ako bi htjela nešto drugačije napraviti, ne smijem jer postoji kazna za to. :D
Ipak je predigra važna, pa tu ima nježnijih dodira i poljubaca,jer je sex ipak malo grublji i divlji. :D
Teško se odlučiti za ono najbolje;kad je jedno vezanih ruku, ponekad i očiju i taj osjećaj dominacije/podređenosti je neprocjenjiv;dogy poza uz povlačenje kose i spenkanja;polagani tempo koji se postupno ubrzava da izaziva vrištanje od užitka i naravno oralci koji se rade s guštom. ;)
Volim sex, volim kad je partner zadovoljan 100% i stavljam njegovo zadovoljstvo ipak malo više ispred svoga,a pošto je i on takav i otvoreno se priča o svemu, sex je svaki puta bolji.Ideja nam ne fali, a mislim da bi ovaj Oblikovatelj upotpunio stvar. :) ”

Dobitnice molimo da nam svoje podatke (ime, prezime i adresu) pošalju na email suzana.svecnjak@gmail.com s obaveznom naznakom IGRA

 

 

 

 

15 Responses to Savršeno oblikujte svoju bikini zonu!

 1. Ljubs Ožujak 5, 2014 at 7:48 am

  Reći ću samo da volim da je nježan i kad partner pogodi što želim, a sve ostalo je tajna. ;-)

  Odgovori
 2. andrea Ožujak 5, 2014 at 11:37 am

  Ovisno o raspoloženju.
  Ima dana kada me drži romantična faza, pa prolazi sve nježno i sladunjavo- latice, svijeće, lagana muzika i lagan, mekan, sex iz ljubavi.
  S druge strane, ima onih dana (koji su nekako češći) kad je brza predigra zakon, svijetla se ne gase, a promjeni se 100 poza! :)

  Odgovori
 3. Martina Ožujak 5, 2014 at 1:43 pm

  U ovo vrijeme kada su klinci mali i zahtjevni, bilo kakav seks je dragocjen :) A ako se još uspije uhvatiti vremena za malo romantike, ajme, nema nam kraja :)

  Odgovori
 4. dorotea Ožujak 5, 2014 at 4:41 pm

  Volim maštovit, inovativan, uvijek drugačiji seks. Volim promjeniti mjesto, hotelska soba, šuma, pusta plaža…volim razna pomagala…volim nježno, volim divlje, volim raznolikost

  Odgovori
 5. Stella Ožujak 5, 2014 at 6:12 pm

  Hahahah, preludi ste :-)
  Ali mi je ova nagrada baš zapela za oko, pa neka se selo raduje :-D

  Dakle, ovisi o raspoloženju. Nekad se potrefimo u tantra fazi, pa se čitavo vrijeme gledamo u oči i gutamo pogledom… A nekad smo gori od životinja, odjeća se trga i leti po sobi i gotovo se nema vremena stić do kreveta :-D
  Ja sam ta koja je u našoj vezi iskusnija, ali moj učenik je pravi odlikaš :-) i volim ga baš zato što nemamo tabu tema, nema sablažnjavanja ni lažnog moraliziranja, i često razmjenjujemo naglas – maštanja o nekim situacijama “što bi bilo kad bi bilo” ;-)

  Želim Vam svima seks poput našeg! :-*

  Odgovori
 6. Marica Ožujak 5, 2014 at 9:51 pm

  volim da je nježan i maštovit seks sa čestim izmjenama poza.

  Odgovori
 7. suzi Ožujak 6, 2014 at 10:18 am

  ikakav, samo da ga ima!!!! (u braku sam duuugo)

  Odgovori
 8. igorova.maja Ožujak 6, 2014 at 2:03 pm

  Zavedi me, odvedi me, uneredi me :) sto vise treba pisati…sve sam rekla i opisala u ove tri riječi :)

  Odgovori
 9. igorova.maja Ožujak 6, 2014 at 2:09 pm

  zavedi me, odvedi me, uneredi me :) :) ))))

  Odgovori
 10. Ksenči Ožujak 10, 2014 at 1:13 pm

  Sa svojim dragim volim svakakav seks :-) Najdraži seks mi je na nekim drugačijim mjestima, da nije uvijek u krevetu. Samo treba paziti kad se recimo pod tušem prakticira seks, zna biti sklisko, da se nebi našli na podu dok ste rekli keks :-D Za takav seks dobra tehnika treba, kad ju savladate, bit će uzbuđenje, ugoda i uživanje do neba!! :-D :-D

  Odgovori
 11. Midea Ožujak 10, 2014 at 4:41 pm

  Pa krenimo…inače volim svakakav sex brz,žestok,nježan…Ali odvojila bi jedan koji ipak volim malo više… Volim biti ta koja naređuje..vezat oči ruke partneru i malo ga mučiti te naređivati šta mora radit..Uzbuđenje je preveliko i nikad neznaš šta ga sljedeće čeka… a da ne govorim koliko volim sex na brzinu negdje na javnom mjestu ,autu i slično… :D uf idem ja uživat a nadam se i vi !!!

  Odgovori
 12. Bigy Ožujak 12, 2014 at 8:40 pm

  Volim kad sam ta koja sluša zapovijedi, ispunjava ih i čak ako bi htjela nešto drugačije napraviti, ne smijem jer postoji kazna za to. :D
  Ipak je predigra važna, pa tu ima nježnijih dodira i poljubaca,jer je sex ipak malo grublji i divlji. :D
  Teško se odlučiti za ono najbolje;kad je jedno vezanih ruku, ponekad i očiju i taj osjećaj dominacije/podređenosti je neprocjenjiv;dogy poza uz povlačenje kose i spenkanja;polagani tempo koji se postupno ubrzava da izaziva vrištanje od užitka i naravno oralci koji se rade s guštom. ;)
  Volim sex, volim kad je partner zadovoljan 100% i stavljam njegovo zadovoljstvo ipak malo više ispred svoga,a pošto je i on takav i otvoreno se priča o svemu, sex je svaki puta bolji.Ideja nam ne fali, a mislim da bi ovaj Oblikovatelj upotpunio stvar. :)

  Odgovori
 13. Kreso Ožujak 13, 2014 at 1:45 pm

  Pravila kažu da se daruju čitateljice, ali evo ja ću za svoju gospođu pokušat osvojit ovu zgodnu spravicu. Moja gospođa je velika maza i voli puno predigre, ali kada se probudi zvijer u njoj, prava je lavica! Posebno je napaljuje seks u trenutcima kada nije vrijeme za to, pa nam raznorazna neprilična mjesta nisu strana :)

  Odgovori
 14. Jaca Ožujak 14, 2014 at 7:55 am

  Ponekad sam romantično raspoložena pa mi paše nježniji seks, ali najčešće volim malo grublji seks, da se potpuno prepustim svojem partneru i uživam. Volim da je moj dragi barem u krevetu glavni, s guštom mu prepuštam tu ulogu – moj mužjak, moj pastuh. Volim da on vodi igru. A na meni je samo da ga slijedim, uživam i da mu budem lijepa. Volim se urediti za njega i iznenaditi ga, i dobro se osjećati u svojoj koži.

  Odgovori
 15. Martina Ožujak 20, 2014 at 1:05 pm

  Nema dobitnika?? :(

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *