Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Izazovni David Temelkov u glazbenoj video priči

Novi hit singl ‘Bila je bolja’ mladića koji je u kratkom roku zaveo regionalnu glazbenu scenu Davida Temelkova, dobio je svoje video izdanje.

david

Za izuzetno atraktivan video zaslužna je ekipa Toxic Entertainmenta, a sam David nije krio oduševljenje krajnjim rezultatom, ‘Snimanje spota bio je jedan poseban dozivljaj koji je trajao 13 sati, odnosno cijelu noć na temperaturi 1-2 stupnja u studiju. Ekipa koja je radila na spotu bila je maksimalno zabavna i profesionalna tako da skoro i nisam mislio na hladnoću već samo na slijedeću scenu koja dolazi.’

‘Bio sam uzbuđen jer ipak je riječ o prvom pravom spotu sa filmskim kamerama, i sve je bilo na odličnom nivou. Spot je snimila produkcija Toxic Entertainment, a ja sam na kraju izuzetno zadovoljan.’, zaključio je David.

Singl ‘Bila je bolja’ snimljen i na makedonskom jeziku pod nazivom ‘Beše se’ u izdanju Hit Recordsa u kratkom je roku od objave pronašao put do srca slušatelje diljem regije. Za tekst novog hita Davida Temelkova zaslužna je Sonja Buljan, glazbu i aranžman potpisuje provjereni hit mejker Miro Buljan, dok mu se u producentskom poslu pridružio još jedan velikan glazbene scene Tony Cetinski. U makedonskoj verziji pjesme ‘Beše se’, za tekst je zaslužan Ognen Nedelkovski.

Dvadesetdvogodišnji David Temelkov iz Skopja, u glazbenim je vodama od svoje dvanaeste godine kada je nastupio na prvom natjecanju, a već je osjetio svjetla najvećih glazbenih pozornica. Kao gost nastupio je na koncertima Tonyja Cetinskog u Hrvatskoj i Sloveniji, dok je na ovogodišnjem Ohridskom festivalu osvojio treće mjesto.

Video: YouTube

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *