Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ivan Zak progovorio o prošlim vremenima

unnamed(1)Glazbenik koji zadnjih godina niže uspjeh za uspjehom, ponovno je pripremio nešto posebno za svoju vjernu publiku.

Inspiraciju starim pjesmama i prošlim vremenima, kojih se svi sjetimo sa sjetom, Ivan Zak je pretočio u novu pjesmu ‘Idu dani‘ u izdanju Hit Recordsa.

Ovo je prva pjesma koju Ivan snima u svom novom studiju La Bamba, sa najjačim glazbenicima u Hrvatskoj, a koja će se naći na njegovom novom albumu.

‘Pjesma ‘Idu dani‘ dolazi iz moje autorske radionice, obzirom je moja malenkost zaslužna za glazbu, tekst i aranžman. Posebno sam ponosan što je ovo prva skladba iz mojeg novog studija ‘La Bamba’. Nakon duže stanke u tom studiju, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album. Pjesmu prati i video spot, snimljen u režiji Daria Lepoglavca.’

Spot je sniman u ukolici Zaprešića, a glavnu žensku i mušku ulogu odigrali su Valentina Walme i Tomislav Horvat. ‘Idu dani‘ pogledajte i poslušajte na YouTube kanalu Ivana Zaka 


Beskrajni niz koncerata uz krunu dosadašnje karijere, spektakularni nastup u prepunoj Areni Zagreb, odlični hitovi, finale izbora za glazbenu nagradu publike za hit godine Cesarica, sa pjesmom ‘Da si tu‘, Ivanu su dodatni vjetar u leđa i motiv za daljni rad i napredak u svakom pogledu.

Sigurno smo kako će i ova skladba, kao i protekle uspješnice, pokupiti same pohvale i simpatije, te pronaći put do srca fanova, koji jedva čekaju svaki novi Ivanov glazbeni projekt.

Sve novosti vezane uz Ivana Zaka pratite na njegovoj facebook stranici, ili putem društvenih mreža Hit Recordsa.

Ivan Zak ‘Idu dani’
Hit Records 2018.

Autor glazbe: Ivan Zak
Autor teksta: Ivan Zak
Autor aranžmana: Ivan Zak
Glazbeni producent: Ivan Zak
Tonski snimatelj: Miljenko Pušić
Snimano u studiju La Bamba

Styling: Diesel
Redatelj spota: Dario Lepoglavec
Video: DARPRO.tv Video Production
Foto: DARPRO

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *