Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ella Marinić i Borna Butijer su The Best Modeli Zagreba 2016

the best modelSinoć u Green Gold Clubu odabrani su the Best Modeli grada Zagreba i zagrebačke županije.

Predivna Ella Marinić i Borna Butijer odnijeli su pobjedu

U Green Gold Clubu u Zagrebu dvadesetdvoje super finalista borilo se za prestižnu titulu The Best Zagreba i zagrebačke županije 2016, no samo je dvoje proglašeno najljepšima. Ella Marinić i Borna Butijer zadovoljili su visoke kriterije stručnog žirija.

The Best Model Zagreba prvi je izbor ljepote na kojem su za titulu najljepših natjecali profesionalni sportaši i kao takav izbor, ostat će zapamćen u povijesti Izbora ljepote.

„Ovo čemu smo svjedočili večeras je presedan izbora ljepote. Svjedoci smo stvaranja nove povijesti u modnom svijetu. Mislim da je ovo prvi put da se na izbor ljepote prijavljuju profesionalni nogometaši. Uglavnom smo nogometaše povezivali s manekenkama. No,izbor za The Best Model Zagreba 2016 je definitivno Izbor koji će promijeniti naša uvjerenja.“ – izjavila je organizatorica Izbora gđa. Melita Hanžek.

Osim predivnih Elle i Borne, titulu prve pratiljeThe Best Model Zagreba osvojila je predivna Anabela Trajković. Ivona Lesičar proglašena je drugom pratiljom, dok je mlada Zagrepčanka Doris Drinovac proglašena fotomodelom The Best Model Zagreba 2016.

U kategoriji muškaraca u kojoj se natjecalo čak pet profesionalnih sportaša, naime, The Best Model Zagreba 2016 Borna Butijer, profesionalni je nogometaš, no osim njega titulu prvog pratioca osvojio je njegov kolega s terena, također nogometaš, Matko Kramer.

Drugim pratiocem proglašen je također sportaš koji je osim ove titule osvojio i medalje na domaćim, europskim ali i svjetskim natjecanjima u hrvanju, Nenad Jotanović.

The Best Model fotogeničnosti osvojio je Fran Lauš, koji je prekinuo karijeru nogometaša da bi se mogao baviti modelingom.

Djevojke su se predstavile u haljinama Ivane Jurić Design, dok je za mušku eleganciju bila zadužena gđa Mirsada Jureša na čelu modnog studia Mistic Exclusive.

Osim u predivnim, dnevnim i večernjim kreacijama dizajnerica Ivane Jurić i Mirsade Jureša, temperaturu Green gold cluba podigla je modna revija kupaćih kostima branda Lodoli.

Predivna Kristina Lumbar,  miss Super model 2013, bila jevoditeljica Izbora za the Best Model Zagreba, dok je Beauty salon Brilliantina bio zadužen za frizuru i šminku modela. Danijela Puklek bila je zadužena za predivne cvjetne aranžmane, Zrinka & Denis by  Beauty  Wedding Albums,dok su Shiseido i Olival darovali finaliste.

Osim predivnih finalista, ovu večer ljepote uljepšali su i mnoge poznate osobe i društvenog života poput Mie Begović, Filipa Šovagovića, Amira Kazića Lea, Matea Breklala, Nataše Moskve, Belle i mnogih drugih.

Veliko finale The Best Model Hrvatske 2016. Održati će se u Splitu u hotelu Park, 14.10.2016. u organizaciji Don Mateo Media, koji je i vlasnik licence ovog prestižnog Izbora.

Uživajte u fotogaleriji koju potpisuje Mario Drausnik

One Response to Ella Marinić i Borna Butijer su The Best Modeli Zagreba 2016

  1. Pingback: Ella Marinić i Borna Butijer su The Best Modeli Zagreba 2016 | Antena Zadar

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *