Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

U štiklama trčali i muškarci!

Na već tradicionalnoj Story utrci u štiklama pod pokroviteljstvom ‘Planet obuće’ pobijedila je Đurđica Skelić, druga je Kristina Grkić, treća Valentina Levar, a najveći su interes tijekom dobrotvorne aukcije izazvale štikle Bojane Gregorić Vejzović. 

Story_1

Glavni zagrebački trg ove je subote poskakivao od kuckanja potpetica pedeset sretnica koje su izabrane da se natječu za glavnu nagradu od 10.000 kuna. Pobjednica ovogodišnje utrke je Đurđica Skelić  iz Zagreba. Pod generalnim pokroviteljstvom Planeta obuće, i ove godine natjecateljice su pokazale zavidnu vještinu trčanja na potpetici minimalne visine 8 centimetara te su priuštile posjetiteljima i prolaznicima odličnu zabavu. Voditeljica programa, Renata Sopek natjecateljicama i natjecateljima prvo je održala nezaboravno zagrijavanje na glavnom zagrebačkom Trgu, te je i muška i ženska utrka prošla u zabavnom tonu. Ovogodišnju utrku nisu propustili ni Ecija Ivušić, Ogi Antunac, Ana Radišić, Kristina Burja, Ines Preindl te mnogi drugi.

Story stikla - Valentina Levar, Đurđica Skelić i Kristina GrkićNajspretnija i najbrža bila je Đurđica Skelić osvojivši tako 10.000 kuna na America Express kartici. Đurđica je izjavila kako je jako sretna na osvojenoj nagradi, a trebat će dobro mora razmisliti na  kako ga najbolje potrošiti. Đurđici je nagradu uručio direktor marketinga Planet obuće Tomislav Filipović.

Drugoplasirana Kristina Grkić osvojila je 3.000 kuna vrijedan poklon bon u popularnoj zlatarni ZAKS, koji joj jeuručila Ivona Čulo, generalna direktoica Adria Media Zagreb , dok je trećeplasiranoj Valentini Levar, glavna urednica časopisa Story uručila poklon bon od 2.000 kuna kojeg će dobitnica iskoristiti u frizerskom studiu Marcela, omiljenom salonu mnogih naših pjevačica i manekenki.

Ovoga puta glavni show su ipak preuzeli nekolicina hrabrih muškaraca koji su trčanjem u potpeticama napravili pravi spektakl povodom 6. godine održavanja utrke na štiklama. Pobjednik utrke Ivan Bogdanić osvojio je HP Notebook ProBook 450 G2, koji mu je uručila Gordana Puhelek, direktorica HP Storea u Arena Centru, a direktor odjela promocije, evenata i sajmova u Adria Mediji Zagreb uručio je darove drugoplasiranom Dariu Borovcu (poklon bon Termi Tuhelj u vrijednosti 2.000 kuna) te trećeplasiranom Dejanu Valentić(poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna OrlandoFit Fitnes Kaptol). Svi muški natjecatelji su osvojili i Nivea poklon pakete s atraktivnim muškim alatom.

Kao i svake godine, i ova štikla imala je humanitarni karakter pa su tako mnoge najveće zvijezde donirale svoje štikle kako bi na taj način pomogle Centru za autizam.

Među štiklama poznatih tako su se našle Severinine štikle, štikle Jelene Rozge, Indire Levak, Aleksandre Dojčinović, Bojane Gregorić, Sandre Perković i Branke Krstulović. Najveće oduševljenje izazvale su štikle Bojane Gregorić Vejzović  koje su postigle najvišu cijenu od petstotinjak kuna. Donacije na samoj utrci je preuzelaravnateljica Centra za autizam, gospođa Žarka Klopotan.

Prisutne je zabavljala popularna Indira koja je svojom pozitivnom energijom zarazila sve prisutne, te se tako Story utrka na štiklama pretvorila u predivan zabavni program čiji se nastavak sljedeće godine već s nestrpljenjem očekuje.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *