Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Idealni muškarci, idealne žene, idelealne veze i ostale gluposti

Vjerujem da ste sve dobro upoznate sa popularnim terminom «babinjak». Za one  koje slučajno ne znaju to je druženje sa prijateljicama koje sve znaju i koje su uvijek u pravu.

Jako volim baš takva druženja, jer osim fantastičnih savjeta tipa: kako ga zavesti, osvojiti, prilagoditi, ukrotiti  i udomiti… dobijem i more inspiraciije za nove tekstove. Tema babinjaka su, kao što ste već mogli naslutiti, uvijek, ali baš uvijek, muškarci. I to ona najgora moguća vrsta muškaraca – idealni muškarci.

Definirati idealnog muškarca gotovo je nemoguće bez idealne zakuske. Francuski  šampanjac i ruski kavijar, vjerovali ili ne, mogu raspelesti jezik 40+ žene do neslučenih razmerjera. Nakon par batuljica sljedi logičan zaključak.

vin_diselIdealan muškarac je onaj muškarac koji je pravi pravcati super heroj. Alfa mužijak koji osim nadnaravnih moći, poput pomicanja planine, borbe dobra i zla, spašavanja  svijeta od propasti… U slobodno vrijeme čita vaše misli, ispunjava vaše želje, odjeva se onako muški i sa stilom top modela, baš po vašoj mjeri. Idealan muškarac naravno ima vrhunsko tijelo, iako ne visi u teretani. Mr. Right obožava životinje, čak je i sam udomio psa iz šinteraja. On naravno voli klince i planira usvojiti djecu. Večinu svog teško zarađenog novca daruje u humanitarne srvhe, bavi se poštenim poslom i dobro zarađuje, a u slobodno vrijeme piše poeziju.

Naravno da taj idealan muškarac voli putovati i na svijet gledati vašim očima. Vi ste mu početak i kraj. Sve što radi, radi zbog vas. On živi i postoji zato da bi ugodio vama i nikome više. Idealan muškarac nema nikakve rodbine. Nema majku, sestru, brata, babu, tetku, šogorice… Ima par dobrih prijatelja koji žive na drugom kontinetu. A sve dok nije vas upoznao bio je- svečenik.

Njegova idealna žena je pak opuštena, vesela i spontana. Naravno da njegova idealna žena ne radi. Ona je uvijek doma i njemu je na raspolaganju. On obožava njenu masnu kosu svezanu u rep. Njene ne ispedikirane nogice koje veselo skakuću na svaki njegov mig po njegovom fensi uređenom stanu. Lud je za njenim ne sređenim obrvama. Obožava njen PMS koji traje minimalno 30-tak dana mjesečno do kraja života. On je najnapetiji kada ga ona dočeka u tri broja većoj trenirci koju je kupila na sniženju, a uflekala je masnim mrljama od paprika koje je pekla za ajvar. Jer on voli ajvar. Baš onakav ajvar kakav bi sigurno njegova mama radila.

Naravno da mu je sjebala kuhinju s tim ajvarom. Ali idealnog muškarca to nije briga jer ona je njegova idealna žena! On će, ako treba, a naravno da treba,  kompletno preurediti njihovo ljubavno gnjezdo jer su njih dvoje u idealnoj vezi.

Idealna veza je ona veza u kojoj on savršeno razummije njenu potrebu za shoppingom, prijateljicama, prijateljima, rodbinom, susjedima, tuđom djecom, izlascima, večerama, sexom, romantikom, shoppingom, shoppingom, shoppingom… razgovor o sexu, razgovor o emocijama, razgovor o shoppingu, razgovor o prijateljicama, prijateljima, rodbini, susjedima, tuđoj djeci, razgovor, razgovor, razgovor…

Naravno da on uvijek ima razumjevanja za njene ispade ljubomore. On je, naravno, umjereno ljubomoran. To umjereno ovisi o trenutnom raspoloženju njegove idealne žene. On, kao idelan muškarac, itekako voli to njeno trenutačno raspoloženje i obožava što ga ona zivka svake 3 minute i provjerava što on radi. Dapače, to je i dokaz zdrave veze.

Nadam se da će vam ova definicija idealnosti pomoći u bivšim, sadašnjim i budućim vezama.

Melita Hanžek

Foto: Facebook

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *