Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Humanitarna revija

HUMANITARNA REVIJA ‘‘JA TO MOGU, JA TO HOĆU…ZAJEDNO MOŽEMO SVE!!!
U subotu 01.lipnja u prostorijama City Center one-a organizirano je druženje sa Andreom Šušnjarom, pjevačicom grupe ”Magazin”.
Mala modna radionica privukla je brojnu dječicu koja su uživala dok su na maloj papirnatoj lutkici bojali, crtali i rezali odjeću i modne dodatke.
Cijelo ovo druženje uvertira je za humanitarnu reviju u sklopu modnog vikenda Split City Fashion koji se održava 14. I 15. Lipnja 2013.godine na gornjoj etaži City Center one-a Split.
Na reviji će biti prikazano 10 dječjih modela koji će nakon samog predstavljanja biti dostupni široj javnosti u periodu od 14.06. – 14.12. Sav prihod od prodaje donirati će se dislociranoj jedinici Dnevnog centra Firule – odjel za Bazični program koji pruža cjelodnevnu njegu i skrb korisnicima s teškom i težom mentalnom retardacijom kako bi se omogućio što bolji boravak i zabava svih korisnika centra.
Split City Fashion i City Center one pokrenuli su ovu akciju, a Vi nam je pomognite što bolje provesti. Nadamo se da će svi prepoznati veličinu ove humanitarne akcije te nas podržati kupnjom odjeće za najmlađe.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *