Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Hotel Transilvanija ponovo otvara svoja vrata!

HTR2__ALL-CHARS_Newspaper_lm_v15_CRONoćne ptice veselite se – uskoro dolazi vaše vrijeme… Ponovno! Početkom listopada ove godine vampiri i ostale nemani zavladat će domaćim i svjetskim kinima kada nam po drugi puta stigne omiljena vampirska družina u animiranom hitu HOTEL TRANSILVANIJA 2. Drakula, Mavis, Jonathan, Frankenstein, Mumija, Nevidljivi čovjek i ostali otvorit će vrata poznatog nam hotela za još jednu ludu urnebesnu avanturu u kojoj ćemo upoznati i neke nove likove, a jedan od njih je i mali sin Mavis i Jonathana čiju prvu dogodovštinu možete pogledati već sada – u prvoj sinkroniziranoj kino najavi za ovaj najveći animirani hit godine koju vam ovim prilikom ekskluzivno donosimo.

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Dakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što ovih dana najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

Prvi nastavak animiranog hita „Hotel Transilvanija“ 2012. godine poharao je domaće i svjetske kino blagajne i u svijetu zaradio preko 350 milijuna dolara. Studio Sony Pictures Animation koji je do sada snimio neke od najvećih animiranih hitova kao što su dva nastavka „Štrumpfova“, tri nastavka „Sezone lova“, dva nastavka „Oblačno s ćuftama“, „Kuća monstrum“, „Divlji valovi“ i mnoge druge još jednim draguljem učvrstit će svoje mjesto među vodećim animiranim studijima u svijetu.

Animirani hit „Hotel Transilvanija 2“ u domaća (i svjetska) kina stiže početkom listopada ove godine!

Foto: Press

Video: Youtube

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *