Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

H&M surađuje s Lemlemom Liye Kebede

2Vesela, opuštena žensku kolekciju izrađena od održivih materijala!

H&M s ponosom najavljuje suradnju s Lemlemom, brendom ženske odjeće koji je osnovala Liya Kebede supermodel, glumica i borac za osnaživanje žena.

Lemlem x H&M lansiraju kolekciju održive mode, koja sadrži lagane, moderne kaftane i odjeću za plažu, a napravljena je da se nosi po gradu, ali i na izlet.

Karakteriziraju je smjele pruge, divne boje, zajedno sa kupaćim kostimima, nakitom i modnim dodacima, i sve to izrađeno od održivih materijala.

Dostupna od 22. travnja, kolekcija Lemlem x H&M bit će u odabranim H&M trgovinama, kao i online na hm.com.

Izrađen od održivih materijala, uključujući organski pamuk, reciklirani poliester i Tencel ™ Liocell, svaki komad je veseo – podsjeća na sunce, svjetlost i lagani vjetar. Tu su pruge, slaganje boja i mekane teksture, nešto po čemu je brend Lemlem poznat. Paleta boja uključuje nijanse plave, bijele, svjetlo narančaste, nježno ružičaste, neonske i blijedo žute boje.

Vidljiv je i bezvremenski osjećaj u kolekciji s idejom da se komadi mogu prenositi s generacije na generaciju.

1„Sviđa mi se što je H&M uvijek u prvom planu sa svojim cool kolaboracijama, pa je tako i za moj brend uzbudljivo što smo dio te priče. Ovo je prvi put da smo dodali i nakit u ovu kolekciju kako bismo stvorili kompletan Lemlem stil. Moja kreativna vizija je također dio ove kampanje, što bilo jako zabavno i posebno, jer sam snimala sa svojom kćerkom“, izjavila je Liya Kebede.

„Uz Lemlem ne možete, a da ne primijetite tu lakoću i eleganciju, što i osobno predstavlja Liya Kebede. Bilo je divno što smo imali njen kreativni doprinos na svakom koraku u ovoj suradnji. Zaista smo sretni što smo u kolekciju uvrstili održive materijale i jedva čekamo da je predstavimo širom svijeta“ , kaže Maria Ostblom, glavna dizajnerica u H&M-u.

Vise fotografija :
H&M | Fashion

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *