Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Hit serija vraća se u drugoj sezoni ‘Kud puklo da puklo’

Već s prvom sezonom serija se proslavila titulom najgledanije domaće serije u 2014. i 2015. godini,  a sada nas očekuju novi nastavci  popularne dramske serije koja je osvojila srca gledatelja ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. U međuvremenu je Kud puklo da puklo otkupljeno u više od 30 zemalja svijeta, a hrvatska publika uskoro ima priliku pratiti premijerne nastavke druge sezone ove jedinstvene dramske serije s elementima humora.

Gavrani_Kud_puklo_da_puklo

 

Uzbudljiva radnja, humoristični dijalozi te savršeno uigrana ekipa recept je za uspjeh ove serije čije popularne  junake pratimo i u novoj sezoni, uz poneko i novo lice koje će dodatno začiniti radnju serije.

U Oštrovcu se otvara hotel

Prva sezona završila je sretnim završetkom. Unuci su osvojili nasljedstvo kojim su spasili selo od ovrhe, a ostatak novca su odlučili uložiti u gradnju hotela na seoskom zemljištu.

Dok traje ceremonija otvaranja hotela, u selo se vraća nepoznati muškarac – mafijaš Stanislav (Ranko Zidarić) u potrazi za svojim dijamantima, no nizom nesretnih komičnih okolnosti on pogiba u hotelu.

Dario (Vladimir Posavec Tušek), njegov računovođa, dolazi u potragu za njim i dijamantima i  nema izbora osim da se nastani sa svojom obitelji u Oštrovcu te pokuša doći do zakopanog blaga.

Kad izludi od propalih pokušaja potrage za dijamantima, da bi prikrio svoj identitet, Dario se odluči baviti poljoprivredom. S vremenom otkrije da u tome uživa i da je u tome poprilično uspješan. Kroz rad na zemlji, on se zbližava sa svojim kćerima (Tina i Sara), te sve manje misli na dijamante. Nezadovoljna činjenicom da je njen suprug odustao od potrage za blagom, Miranda (Jelena Perčin) ostavlja Darija. I dok se Dario zbližava s Ane (Barbara Vicković) i uživa u životu daleko od grada, u Oštrovac se, u opasnom društvu, vraća Miranda, odlučna pronaći dijamante.

Katarina (Mirna Medaković) i Damir (Momčilo Otašević) žive u Đurinoj kući, nedaleko od Mile (Milan Štrljić) i Zdenke (Suzana Nikolić) koji su im stalno za vratom. Dvije obitelji ubrzo počinju izluđivati jedna drugu, pojavljuje se niz humorističnih generacijskih i karakternih obiteljskih nesuglasica.

Od novih likova upoznat ćemo i seoskog policajca Matu (Petar Burić), Darijeve kćerke Tinu (Monika Mihajlović) i Saru (Katja Rožmarić), te brojne druge likove koje će život u Oštrovcu učiniti vrlo živopisnim i zabavnim.

Autori i glavni pisci: Vlado Bulić i Mirna Miličić

Kreativni producent: Goran Rukavina

Producent: Sanja Tucman

Operativni producent: Boris Pavelić

Redatelji: Kristijan Milić, Ivan Pavličić, Stanislav Tomić, Robert Orhel

Direktor fotografije: Mario Oljača, Dragan Marković

Od ponedjeljka do petka od 21.15 sati.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *