Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Glamurozne haljine i poznata lica u prvim redovima

10696444_10204302190171098_2514919153264046196_nSinoć je u Zagrebu održan spektakularan modni event FashionTV party by Sherri Hill & Green Gold na kojem je uz brojne atraktivnosti održana velika modna revija  poznate američke dizajnerice Sherri Hill Spring 2015. koja je također prikazana i na nedavno održanom New York fashion weeku na kojem se prvi put slavna dizajnerica predstavila i sa vjenčanicama.

Reviju su nosile neke od najljepših Hrvatica; Vedrana Linardić, Ivana Ergić, aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, Nikolina Miletić, Petra Frković, Mia Franić i mnoge druge atraktivne ljepotice za čiji je styling  bio zadužen Studio Marcela te vizažistice Katarina Žlebek i Ivana Purković.

Sherri Hill, svjetski poznati brand prepoznale su brojne slavne ljepotice Selena Gomez, Kendall Jenner,  Bella Thorne, Giuliana Rancic, Paula Abdul, Carmen Electra stoga ne čudi da se za ovu reviju tražila pozivnica više.

Program je vodila Barbara Kolar, a glamurozne večernje haljine iz prvih redova pratila su i brojna poznata lica: Sandra Bagarić, Sementa Rajhard, Ana Vilenica, Tina Katanić, Sanja Pilić, Neda Parmać, Tončica Čeljuska, Nina Slamić Gudeljević, Rajna Raguž i brojni drugi.

 

Revija je održana prilikom otvorenja ekskluzivnog flagship storea,a brojni uzvanici uživali su i u specijalnim delicijama na after partyju. Cijeli event pratile su kamere poznate svjetske televizije Fashion TV koja će i emitirati zanimljivosti sa eventa i samu modnu reviju.

Foto: Ognjen Karabegović

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *