Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Footloose oduševio Zagrepčane

Footloose3

Svjetski hit Footloose oduševio je tisuće posjetitelja KC Dražen Petrović. Glazbenica Maja Šuput odlično se snašla u glavnoj ženskoj ulozi Ariel, a između nje i partnera na sceni Nikole Milata vladala je prava kemija. Pjesma i ples sa zanimljivim scenskim zapletima gledatelje su oduševljavali iz minute u minutu a dobro su ih nasmijali i Mario Valentić u ulozi trenera Dunbara, Antonija Barišić u ulozi Rusty, te Bojan Jambrošić koji je glumio simpatičnog Willarda.

“Vidjevši punu ovu prekrasnu dvoranu jednostavno sam željela što prije izaći na pozornicu. Ovo je bio jedan od mojih snova i definitivno se vidim i dalje u glumi a posebno mi se sviđa ova forma mjuzikla. Ovi divni mladi ljudi s kojima sma radila posljednjih mjesec dana su mi mnogo pomogli i mislim da smo svi zajedno napravili pravi spektakl”, izjavila je glazbenica Maja Šuput.

Dvorana KC Dražen Petrović bila je ispunjena tisućama gledatelja među kojima su bile i brojne osobe iz društvenog života hrvatske poput glazbenica Zdenke Kovačiček, Emilije Kokić, Ivane Kindl i Pamele Ramljak, modnih dizajnerica Đurđice Vorkapić i Lane Biondić, Ive Majoli, TV voditeljica Darije Mikulandre Žanetić i Hane Tabaković. Rasplesane su bile i ljepotice Korana Gvozdić, Ivana Delač Đolo i Nina Slamić, glumac Andrej Dojkić, hokejaš Saša Martinović, ali i prijatelji Maje Šuput Lana Gadža Čermak i Marko Grubnić koji su Maji podršku došli pružiti iz dalekog Londona.

Ususret božićnim blagdanima, baš kao i prošle godine, ekipa Footloose-a pokazala je veliko srce te na zagrebačkoj izvedbi ugostila djecu oboljelu od malignih bolesti ali i njihove obitelji te djelatnike bolnica koji se brinu o njima. Ugostili su i O.Š. Gornje Vrapče koja je i sama postavila svoju inačicu mjuzikla Footloose nakon što su ga odgledali nekoliko puta. Oduševljeni mališani dobili su priliku i upoznali omiljene izvođače.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *